Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
enormna znojidba Zelenilo
Pa jes djetetam Tactiek c-cup-w
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
68.6 gemiddelde waardering 70.5
formidable Schieten formidable
formidable Passen formidable
incredible Verdedigen formidable


2e minuut.
Prestin rent richting de bal. Prestin probeert naar een medespeler te passen. Uyttersprot met een sublieme pass. Szyc rent richting de bal. Szyc schiet op doel. Čičković bokst de bal weg.

11e minuut.
Nilu geeft de bal voor. Camardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumić onderschept slim de pass. Mumić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
enormna znojidba - Zelenilo 0:1

16e minuut.
Kovačić onderschept slim de pass. Kovačić met een sublieme pass. Klungelig pakt Prestin de bal. Čečur is nu in balbezit. Čečur geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mumić rent richting de bal. Mumić haalt uit met een fantastische trap. Bâtă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
enormna znojidba - Zelenilo 0:2

18e minuut.
Đikov passt de bal in één keer door. Nilu is nu in balbezit. Nilu passt de bal zonder na te denken. Kapisoda is nu in balbezit. Kapisoda schiet op doel. Bâtă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Kovačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovačić geeft de bal voor. Inworp. Penezić met een snelle inworp. Nilu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Đikov met een sublieme pass. Prestin probeert naar een medespeler te passen. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian geeft een hoge lob. Uyttersprot springt en kopt de bal. Čičković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Kapisoda kopt de bal weg. Čečur probeert naar een medespeler te passen. Nilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilu geeft een hoge lob. Mumić maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kapisoda rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
enormna znojidba - Zelenilo 0:3

32e minuut.
Cassian verovert de bal door een tackle van achteren. Cassian geeft de bal voor. Đikov heeft problemen om de bal te vangen. Prestin bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Čečur is nu in balbezit. Čečur passt de bal in één keer door. Nilu rent richting de bal. Nilu geeft de bal voor. Mumić springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: enormna znojidba 51%, Zelenilo 49%.
enormna znojidba - Zelenilo 0:3

47e minuut.
Nilu speelt de bal door. Čečur rent richting de bal. Čečur passt de bal in één keer door. Mumić is nu in balbezit. Mumić draait met de bal, schiet en ... Bâtă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Nilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilu geeft de bal voor. Daar is Mumić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapisoda rent richting de bal. Kapisoda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Čečur passt de bal in één keer door. Lalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalović passt de bal in één keer door. Mumić is nu in balbezit. Mumić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Prado speelt de bal door. Cassian rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gavrić. Gavrić krijgt een gele kaart. Cassian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Palunko komt het veld opgelopen. Prado komt bij de bal en schiet. Čičković bokst de bal weg.

63e minuut.
Penezić probeert naar een medespeler te passen. Čečur is nu in balbezit. Čečur passt de bal in één keer door. Kapisoda rent richting de bal. Kapisoda schiet op doel. Bâtă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Čečur speelt de bal door. Nilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilu geeft de bal voor. Mumić krijgt zijn hoofd ertegen. Bâtă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
enormna znojidba - Zelenilo 0:4

76e minuut.
Lalović probeert naar een medespeler te passen. Kapisoda is nu in balbezit. Kovačić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kovačić naar de kleedkamers voor een vroege douche.

84e minuut.
Palunko passt de bal zonder na te denken. Prestin bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestin passt de bal in één keer door. Uyttersprot is nu in balbezit. Uyttersprot haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cassian geeft een hoge lob. Uyttersprot bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyttersprot haalt uit met een fantastische trap. Čičković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lalović neemt de hoekschop. Mumić rent richting de bal. Mumić haalt uit met een fantastische trap. Bâtă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
enormna znojidba - Zelenilo 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: enormna znojidba 53%, Zelenilo 47%.
enormna znojidba - Zelenilo 0:5