Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:28
  • Bekerwedstrijd: Play off
  • Stadion: Barcalakers Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 24370
Barcalakers Pink Panther
BARCALAKERS Tactiek Terry
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
32 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
69.6 gemiddelde waardering 56.5
formidabel Schieten zeer goed
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen goed


3e minuut.
Aidiniou passt de bal met de wreef. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana passt de bal met de wreef. Aab bereikt de bal nog maar net als eerste. Aab draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kalamoukis probeert naar een medespeler te passen. Liantinis is nu in balbezit. Neagoe verovert de bal door een tackle van achteren. Neagoe geeft de bal voor. Aab springt en kopt de bal. Semren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aab rent richting de bal. Aab schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Ivgi passt de bal zonder na te denken. Paidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamiloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Şamiloğlu draait met de bal, schiet en ... Semren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcalakers - Pink Panther 1:0

20e minuut.
Mickiewicz is nu in balbezit. Mickiewicz geeft een lange en hoge pass. Aab is nu in balbezit. Aab haalt uit met een fantastische trap. Semren maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Aidiniou geeft een lange en hoge pass. Ivgi is nu in balbezit. Ivgi speelt de bal door. Şamiloğlu is nu in balbezit. Şamiloğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana probeert naar een medespeler te passen. Aab is nu in balbezit. Aab schiet op doel. Drosinis probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kazantzis geeft de bal voor. Aab kopt de bal weg. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana geeft een hoge lob. Şamiloğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcalakers - Pink Panther 2:0

36e minuut.
Ivgi rent richting de bal. Ivgi geeft een hoge lob. Paidakis kopt de bal weg. Neagoe rent richting de bal. Neagoe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kalamoukis geeft een lange en hoge pass. Santana rent richting de bal. Santana speelt de bal door. Aab is nu in balbezit. Aab haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Santana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aab rent richting de bal. Aab geeft een lange en hoge pass. Şamiloğlu is nu in balbezit. Şamiloğlu draait met de bal, schiet en ... Semren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcalakers 28%, Pink Panther 72%.
Barcalakers - Pink Panther 2:0

50e minuut.
Liantinis speelt de bal door. Kossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossowski passt de bal zonder na te denken. Hislop rent richting de bal. Hislop haalt uit met een fantastische trap. Yeditepe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Ivgi passt de bal met de wreef. Mickiewicz is nu in balbezit. Mickiewicz geeft een hoge lob. Aab is nu in balbezit. Aab schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Mickiewicz speelt de bal door. Ivgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivgi met een sublieme pass. Klungelig pakt Şamiloğlu de bal. Şamiloğlu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Semren speelt de bal door. Kazantzis probeert naar een medespeler te passen. Mickiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Santana rent richting de bal. Santana geeft de bal voor. Mickiewicz kopt de bal weg. Aab bereikt de bal nog maar net als eerste. Aab schiet op doel. Semren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Şamiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamiloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcalakers - Pink Panther 3:0

66e minuut.
Ivgi rent richting de bal. Ivgi passt de bal in één keer door. Mickiewicz met een sublieme pass. Neagoe is nu in balbezit. Neagoe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Semren trapt de bal weg. Liantinis kopt de bal weg. Kurniawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurniawka geeft een lange en hoge pass. Yeditepe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lakiotis probeert de bal met de borst te controleren. Yeditepe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Mickiewicz probeert naar een medespeler te passen. Ivgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivgi geeft de bal voor. Aab maakt een snoekduik en kopt de bal. Drosinis heeft problemen om de bal te vangen. Semren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Şamiloğlu is nu in balbezit. Şamiloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcalakers - Pink Panther 4:0

74e minuut.
Ivgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivgi geeft een lange en hoge pass. Aab rent richting de bal. Aab draait met de bal, schiet en ... Semren werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcalakers - Pink Panther 5:0

77e minuut.
Santana is nu in balbezit. Santana probeert naar een medespeler te passen. Aab bereikt de bal nog maar net als eerste. Aab haalt uit met een fantastische trap. Semren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcalakers - Pink Panther 6:0

80e minuut.
Ivgi is nu in balbezit. Ivgi passt de bal in één keer door. Şamiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamiloğlu schiet op doel. Semren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcalakers - Pink Panther 7:0

85e minuut.
Mickiewicz speelt de bal door. Ivgi is nu in balbezit. Ivgi probeert naar een medespeler te passen. Şamiloğlu is nu in balbezit. Şamiloğlu draait met de bal, schiet en ... Semren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aab is nu in balbezit. Aab haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcalakers - Pink Panther 8:0

90e minuut.
Aab rent richting de bal. Aab passt de bal zonder na te denken. Şamiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamiloğlu haalt uit met een fantastische trap. Semren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcalakers - Pink Panther 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcalakers 30%, Pink Panther 70%.
Barcalakers - Pink Panther 9:0