Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:28
  • Bekerwedstrijd: Play off
  • Stadion: WESTFALEN ARENA
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 17298
DORTMUND F.C B.V.B Olympiakaras F.C.
normal 5-4-1 Tactiek n
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
21 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 59.6
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
very good Verdedigen formidable


8e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nəbi zal de hoekschop nemen. Stanghellini is nu in balbezit. Stanghellini haalt uit met een fantastische trap. Moralis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Flosason verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gontier geeft een hoge lob. Stanghellini heeft problemen om de bal te vangen. Flosason bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanghellini onderschept slim de pass. Stanghellini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DORTMUND F.C B.V.B - Olympiakaras F.C. 1:0

14e minuut.
Dedikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedikov passt de bal in één keer door. Gontier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontier geeft een lange en hoge pass. Stanghellini krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Wałdoch speelt de bal door. Stanghellini is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gontier zal de hoekschop nemen. Stanghellini krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Dedikov verovert de bal door een tackle van achteren. Dedikov probeert naar een medespeler te passen. Gontier is nu in balbezit. Gontier geeft een hoge lob. Stanghellini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Dedikov is nu in balbezit. Dedikov passt de bal zonder na te denken. Gontier is nu in balbezit. Gontier geeft een lange en hoge pass. Stanghellini krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Flosason heeft problemen om de bal te vangen. Stanghellini rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Wałdoch ... Strafschop! Stanghellini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stanghellini neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Moralis bokst de bal weg. Stanghellini is nu in balbezit. Stanghellini schiet op doel. Moralis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DORTMUND F.C B.V.B - Olympiakaras F.C. 2:0

45e minuut.
Dedikov probeert naar een medespeler te passen. Gontier rent richting de bal. Gontier geeft de bal voor. Stanghellini is nu in balbezit. Stanghellini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. İsmayılzadə komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DORTMUND F.C B.V.B 45%, Olympiakaras F.C. 55%.
DORTMUND F.C B.V.B - Olympiakaras F.C. 2:0

52e minuut.
Bidziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidziński passt de bal met de wreef. Gontier heeft problemen om de bal te vangen. Gontier geeft een hoge lob. Stanghellini springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
İsmayılzadə raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Núñez komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Bidziński onderschept slim de pass. Bidziński passt de bal in één keer door. Gontier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontier geeft de bal voor. Stanghellini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
DORTMUND F.C B.V.B - Olympiakaras F.C. 3:0

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nothing met een snelle inworp. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva geeft een hoge lob. Delgado krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DORTMUND F.C B.V.B 41%, Olympiakaras F.C. 59%.
DORTMUND F.C B.V.B - Olympiakaras F.C. 3:0