Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:29
  • Bekerwedstrijd: Play off
  • Stadion: OLYMPOS Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 14747
OLYMPOS Autonomos
PIGASOS Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 18.3
average Schieten poor
adequate Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Szawica met de inworp. Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi passt de bal zonder na te denken. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Piţigoi onderschept slim de pass. Piţigoi geeft de bal voor. Petroulas heeft problemen om de bal te vangen. Smółko rent richting de bal. Smółko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - Autonomos 1:0

14e minuut.
Diplarakos speelt de bal door. Gianniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado onderschept slim de pass. Salgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - Autonomos 2:0

17e minuut.
Marques zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlekis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Verlekis krijgt een gele kaart. Wielgo raakt geblesseerd tijdens het duel. Smółko zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Vissis trapt de bal weg. Marques kopt de bal weg. Diplarakos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado draait met de bal, schiet en ... Vissis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Daniv verovert de bal door een tackle van achteren. Marques is nu in balbezit. Marques passt de bal zonder na te denken. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel. Vissis bokst de bal weg.

32e minuut.
Vissis trapt de bal weg van het doel. Piţigoi is nu in balbezit. Piţigoi met een sublieme pass. Salgado is nu in balbezit. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Gianniotis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szawica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLYMPOS 18%, Autonomos 82%.
OLYMPOS - Autonomos 2:0

48e minuut.
Kempf rent richting de bal. Kempf speelt de bal door. Piţigoi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - Autonomos 3:0

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szawica geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Verlekis probeert de bal met de borst te controleren. Salgado is nu in balbezit. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Szawica geeft de bal voor. Daar is Petroulas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wielgo is nu in balbezit. Wielgo draait met de bal, schiet en ... Vissis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Piţigoi kopt de bal weg. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado passt de bal met de wreef. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Marques rent richting de bal. Marques passt de bal in één keer door. Wielgo rent richting de bal. Wielgo haalt uit met een fantastische trap. Vissis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - Autonomos 4:0

77e minuut.
Louboutis kopt de bal weg. Daar is Wielgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wielgo passt de bal zonder na te denken. Salgado rent richting de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Piţigoi onderschept slim de pass. Piţigoi speelt de bal door. Szawica heeft problemen om de bal te vangen. Szawica geeft een hoge lob. Wielgo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Louboutis kopt de bal weg. Gianniotis is nu in balbezit. Szawica verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado rent richting de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Piţigoi is nu in balbezit. Piţigoi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Louboutis de bal. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo haalt uit met een fantastische trap. Vissis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLYMPOS 25%, Autonomos 75%.
OLYMPOS - Autonomos 4:0