Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leonidion F.C Aetoi Patras
刀具 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
28 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 18.7
adequate Schieten poor
average Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Gerogiannis rent richting de bal. Moraitis onderschept slim de pass. Moraitis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zab de bal. Zab haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonidion F.C - Aetoi Patras 1:0

5e minuut.
Christidis geeft een hoge lob. Inworp. Gortatowski met de inworp. Mesthenaios is nu in balbezit. Mesthenaios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Delgado Ferreiro rent richting de bal. Naintos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Delgado Ferreiro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Delgado Ferreiro met een snel genomen vrije trap. Daar is Dekavallas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mesthenaios is nu in balbezit. Mesthenaios draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Delgado Ferreiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado Ferreiro speelt de bal door. Gortatowski met een sublieme pass. Zab is nu in balbezit. Zab draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Papamarkos met de inworp. Skalenakis heeft problemen om de bal te vangen. Moraitis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skalenakis raakt geblesseerd tijdens het duel. Papamarkos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lyras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leonidion F.C - Aetoi Patras 1:1

33e minuut.
Gerogiannis onderschept slim de pass. Ascosi verovert de bal door een tackle van achteren. Ascosi passt de bal in één keer door. Mesthenaios is nu in balbezit. Mesthenaios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Virtejaru passt de bal zonder na te denken. Moraitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraitis passt de bal met de wreef. Mesthenaios heeft problemen om de bal te vangen. Mesthenaios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonidion F.C - Aetoi Patras 2:1

38e minuut.
Moraitis passt de bal met de wreef. Christidis rent richting de bal. Zab verovert de bal door een tackle van achteren. Mesthenaios is nu in balbezit. Mesthenaios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Dekavallas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gortatowski met een snelle inworp. Ascosi is nu in balbezit. Ascosi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leonidion F.C 30%, Aetoi Patras 70%.
Leonidion F.C - Aetoi Patras 2:1

51e minuut.
Ascosi kopt de bal weg. Mesthenaios heeft problemen om de bal te vangen. Dekavallas is nu in balbezit. Mesthenaios onderschept slim de pass. Mesthenaios draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Moraitis geeft de bal voor. Lypiridis rent richting de bal. Lypiridis geeft de bal voor. Zab is nu in balbezit. Zab geeft de bal voor. Kapsis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Kucab met een snelle inworp. Gortatowski is nu in balbezit. Gortatowski probeert naar een medespeler te passen. Zab bereikt de bal nog maar net als eerste. Zab haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonidion F.C - Aetoi Patras 3:1

64e minuut.
Skalenakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Szefler onderschept slim de pass. Szefler met een sublieme pass. Moraitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraitis geeft de bal voor. Kapsis bokst de bal weg. Mesthenaios is nu in balbezit. Mesthenaios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mesthenaios heeft problemen om de bal te vangen. Ascosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascosi speelt de bal door. Zab bereikt de bal nog maar net als eerste. Zab schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonidion F.C - Aetoi Patras 4:1

69e minuut.
Gortatowski is nu in balbezit. Gortatowski geeft de bal voor. Papamarkos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zab onderschept slim de pass. Zab schiet op doel. De bal raakt de paal. Kapsis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Mesthenaios bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesthenaios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Papamarkos rent richting de bal. Moraitis verovert de bal door een tackle van achteren. Moraitis met een sublieme pass. Mesthenaios is nu in balbezit. Mesthenaios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonidion F.C - Aetoi Patras 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leonidion F.C 26%, Aetoi Patras 74%.
Leonidion F.C - Aetoi Patras 5:1