Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:29
  • Bekerwedstrijd: Play off
  • Stadion: MPALADOROI Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4170
MPALADOROI Agelades Filathlon
433-f1 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
23% Spel op eigen helft 77%
35 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 15.6
good Schieten weak
average Passen hopeless
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Telmaník passt de bal in één keer door. Avgeris rent richting de bal. van Galen onderschept slim de pass. van Galen haalt uit met een fantastische trap. Sfikas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MPALADOROI - Agelades Filathlon 1:0

3e minuut.
Vrodorinakis is nu in balbezit. van Galen verovert de bal door een tackle van achteren. van Galen met een sublieme pass. Telmaník heeft problemen om de bal te vangen. Telmaník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MPALADOROI - Agelades Filathlon 2:0

7e minuut.
Sakkas is nu in balbezit. Zrínyi verovert de bal door een tackle van achteren. Zrínyi probeert naar een medespeler te passen. van Galen rent richting de bal. van Galen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Vrodorinakis met een sublieme pass. Kokavec rent richting de bal. Kokavec geeft de bal voor. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Kabakas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kokavec met een snelle inworp. Klungelig pakt Zrínyi de bal. Zrínyi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sakkas heeft problemen om de bal te vangen. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt van Galen de bal. van Galen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daar is Hâldan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazarakis is nu in balbezit. Hâldan verovert de bal door een tackle van achteren. Hâldan geeft een hoge lob. Telmaník krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Lazarakis is nu in balbezit. van Galen onderschept slim de pass. van Galen passt de bal met de wreef. Telmaník is nu in balbezit. Telmaník schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Hâldan is nu in balbezit. Hâldan passt de bal in één keer door. Telmaník is nu in balbezit. Telmaník haalt uit met een fantastische trap. Sfikas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MPALADOROI - Agelades Filathlon 3:0

33e minuut.
Lazarakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan verovert de bal door een tackle van achteren. Hâldan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt van Galen de bal. van Galen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Batmaz passt de bal in één keer door. Telmaník heeft problemen om de bal te vangen. Anemodouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Telmaník verovert de bal door een tackle van achteren. Telmaník schiet op doel. Sfikas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Avgeris controleert de bal met de borst. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen schiet op doel. Sfikas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MPALADOROI - Agelades Filathlon 4:0

37e minuut.
Zrínyi verovert de bal door een tackle van achteren. Zrínyi speelt de bal door. Kabakas is nu in balbezit. van Galen onderschept slim de pass. van Galen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MPALADOROI - Agelades Filathlon 5:0

39e minuut.
Zrínyi passt de bal zonder na te denken. Telmaník is nu in balbezit. Telmaník passt de bal in één keer door. van Galen is nu in balbezit. van Galen schiet op doel. Sfikas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Avgeris probeert de bal aan de voet te houden. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen schiet op doel. Kabakas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MPALADOROI - Agelades Filathlon 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MPALADOROI 29%, Agelades Filathlon 71%.
MPALADOROI - Agelades Filathlon 6:0

47e minuut.
Carmo kopt de bal weg. Hâldan is nu in balbezit. Hâldan met een sublieme pass. Telmaník rent richting de bal. Telmaník haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Kokavec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi passt de bal met de wreef. Hâldan geeft de bal voor. Telmaník springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Zrínyi geeft de bal voor. Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarakis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hâldan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Telmaník neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Hâldan geeft de bal voor. Daar is Telmaník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen draait met de bal, schiet en ... Sfikas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MPALADOROI - Agelades Filathlon 7:0

58e minuut.
Vrodorinakis bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen onderschept slim de pass. van Galen passt de bal zonder na te denken. Telmaník rent richting de bal. Telmaník schiet op doel. Sfikas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Daar is van Galen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hâldan geeft een hoge lob. van Galen rent richting de bal. van Galen draait met de bal, schiet en ... Sfikas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. Avgeris is nu in balbezit. Avgeris geeft een lange en hoge pass. Carmo kopt de bal weg. Hâldan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sfikas probeert naar een medespeler te passen. Telmaník probeert de bal aan de voet te houden. Muschalek kopt de bal weg. Telmaník is nu in balbezit. Telmaník draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

68e minuut.
van Galen verovert de bal door een tackle van achteren. van Galen met een sublieme pass. Telmaník rent richting de bal. Telmaník draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kokavec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Avgeris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hâldan is nu in balbezit. Hâldan probeert naar een medespeler te passen. van Galen is nu in balbezit. Paal! van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MPALADOROI - Agelades Filathlon 8:0

77e minuut.
Muschalek kopt de bal weg. Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan probeert naar een medespeler te passen. Telmaník is nu in balbezit. Telmaník schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MPALADOROI 18%, Agelades Filathlon 82%.
MPALADOROI - Agelades Filathlon 8:0