Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΚΕΡΑΥΝΟΣ Tzanampetes Distomou
321 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 17.9
good Schieten poor
weak Passen poor
adequate Verdedigen weak


4e minuut.
Bozkurt geeft een lange en hoge pass. Giannaris heeft problemen om de bal te vangen. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman schiet op doel. Minou probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Antzas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibáñez onderschept slim de pass. Ibáñez geeft een lange en hoge pass. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Marcos Madera geeft een lange en hoge pass. Cruchaga Lasa kopt de bal weg. Klungelig pakt Bozkurt de bal. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Koukouletsos met een harde bal richting middenveld. Kljajić kopt de bal weg. Sagias probeert de bal aan de voet te houden. Ibáñez rent richting de bal. Ibáñez geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ibáñez met een snelle inworp. Sagias is nu in balbezit. Cruchaga Lasa verovert de bal door een tackle van achteren. Cruchaga Lasa geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Giannaris de bal. Hofman rent richting de bal. Hofman schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Tzanampetes Distomou 1:0

43e minuut.
Ibáñez passt de bal met de wreef. Cruchaga Lasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruchaga Lasa passt de bal in één keer door. Bozkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozkurt draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΚΕΡΑΥΝΟΣ 35%, Tzanampetes Distomou 65%.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Tzanampetes Distomou 1:0

46e minuut.
Ypsilos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ypsilos passt de bal met de wreef. Antzas is nu in balbezit. Bozkurt onderschept slim de pass. Bozkurt schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Sapragonas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hofman de bal. Cruchaga Lasa rent richting de bal. Cruchaga Lasa probeert naar een medespeler te passen. Bozkurt is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Tzanampetes Distomou 2:0

57e minuut.
Melis geeft een hoge lob. Daar is Ibáñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibáñez passt de bal in één keer door. Bozkurt heeft problemen om de bal te vangen. Bozkurt draait met de bal, schiet en ... Minou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Tzanampetes Distomou 3:0

70e minuut.
Cruchaga Lasa passt de bal met de wreef. Ibáñez is nu in balbezit. Ibáñez geeft een lange en hoge pass. Hofman kan de bal niet met de borst controleren. Koukouletsos met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Majerski komt het veld opgelopen. Sapragonas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Majerski heeft problemen om de bal te vangen. Majerski draait met de bal, schiet en ... Minou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Tzanampetes Distomou 4:0

73e minuut.
Ibáñez passt de bal zonder na te denken. Majerski probeert naar een medespeler te passen. Hofman rent richting de bal. Hofman haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Giannaris de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Tzanampetes Distomou 5:0

87e minuut.
Ibáñez geeft de bal voor. Klungelig pakt Sapragonas de bal. Sapragonas speelt de bal door. Majerski is nu in balbezit. Majerski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Tzanampetes Distomou 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΚΕΡΑΥΝΟΣ 24%, Tzanampetes Distomou 76%.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Tzanampetes Distomou 6:0