Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the_expendables Talaiporiakos Achranton
442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 20.2
redelijk Schieten zwak
matig Passen zwak
matig Verdedigen slecht


12e minuut.
Nuytinck onderschept slim de pass. Nuytinck speelt de bal door. Pagnini is nu in balbezit. Pagnini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
the_expendables - Talaiporiakos Achranton 1:0

22e minuut.
Nuytinck controleert de bal met de borst. Nuytinck probeert naar een medespeler te passen. Pagnini geeft de bal voor. Marianelli rent richting de bal. Marianelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the_expendables - Talaiporiakos Achranton 2:0

27e minuut.
Nuytinck geeft een lange en hoge pass. Deyanov rent richting de bal. Deyanov passt de bal zonder na te denken. Marianelli rent richting de bal. Marianelli schiet op doel. Aslanidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nuytinck geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Papadopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pagnini verovert de bal door een tackle van achteren. Pagnini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pagnini kopt de bal weg. Deyanov rent richting de bal. Klungelig pakt Deyanov de bal. Deyanov geeft een hoge lob. Pagnini probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Nuytinck probeert naar een medespeler te passen. Marianelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marianelli passt de bal zonder na te denken. Pagnini is nu in balbezit. Pagnini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Labetis kopt de bal weg. Inworp. Bayramlı met de inworp. Deyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Deyanov geeft de bal voor. Aslanidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Mavromichelakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavromichelakis passt de bal met de wreef. Zavradinos speelt de bal door. Marianelli rent richting de bal. Marianelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the_expendables - Talaiporiakos Achranton 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the_expendables 35%, Talaiporiakos Achranton 65%.
the_expendables - Talaiporiakos Achranton 3:0

48e minuut.
Cavadzadə geeft een hoge lob. Inworp. Kitsos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spyridakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyridakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Nuytinck rent richting de bal. Nuytinck geeft een hoge lob. Daar is Papadopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pagnini rent richting de bal. Pagnini schiet op doel. Aslanidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Marianelli verovert de bal door een tackle van achteren. Marianelli geeft een lange en hoge pass. Mavromichelakis geeft de bal voor. Pagnini is nu in balbezit. Pagnini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Nuytinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuytinck passt de bal met de wreef. Marianelli rent richting de bal. Marianelli haalt uit met een fantastische trap. Batzanakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Mavromichelakis geeft een lange en hoge pass. Labetis rent richting de bal. Labetis passt de bal zonder na te denken. Marianelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marianelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Koźma bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuytinck rent richting de bal. Zavradinos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zavradinos krijgt een gele kaart. Nuytinck raakt geblesseerd tijdens het duel. Koźma zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marianelli springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
the_expendables - Talaiporiakos Achranton 4:0

72e minuut.
Marianelli passt de bal zonder na te denken. Pagnini rent richting de bal. Pagnini geeft de bal voor. Marianelli is nu in balbezit. Marianelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the_expendables - Talaiporiakos Achranton 5:0

79e minuut.
Aslanidis met een sublieme pass. van Breda Kolff bereikt de bal nog maar net als eerste. van Breda Kolff passt de bal zonder na te denken. Nuytinck rent richting de bal. Nuytinck geeft een lange en hoge pass. Aslanidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Fragou verovert de bal door een tackle van achteren. Fragou geeft een hoge lob. Inworp. Deyanov met een snelle inworp. Pagnini speelt de bal door. Paal! Marianelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marianelli schiet op doel. Aslanidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
the_expendables - Talaiporiakos Achranton 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the_expendables 20%, Talaiporiakos Achranton 80%.
the_expendables - Talaiporiakos Achranton 6:0