Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:30
  • Bekerwedstrijd: Play Off
  • Stadion: bw9 Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3086
bw9 Irony Barak
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Menashe bereikt de bal nog maar net als eerste. Haleli rent richting de bal. Haleli probeert naar een medespeler te passen. Ayzenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayzenberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mish`an is nu in balbezit. Zilbershtein verovert de bal door een tackle van achteren. Zilbershtein passt de bal met de wreef. Ayzenberg is nu in balbezit. Ayzenberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bw9 - Irony Barak 1:0

14e minuut.
Baracat is nu in balbezit. Tega onderschept slim de pass. Tega met een sublieme pass. Offek rent richting de bal. Offek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Menashe met de inworp. Klungelig pakt Pesco de bal. Pesco geeft de bal voor. Laban maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Sivilia is nu in balbezit. Sivilia met een sublieme pass. Ayzenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayzenberg draait met de bal, schiet en ... Solomon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Zilbershtein onderschept slim de pass. Zilbershtein met een sublieme pass. Ayzenberg is nu in balbezit. Ayzenberg draait met de bal, schiet en ... Solomon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bw9 - Irony Barak 2:0

29e minuut.
Menashe rent richting de bal. Menashe probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Laban de bal. Laban schiet op doel. Mishaelov probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

32e minuut.
Mish`an bereikt de bal nog maar net als eerste. Mish`an probeert naar een medespeler te passen. Baracat bereikt de bal nog maar net als eerste. Laban verovert de bal door een tackle van achteren. Laban draait met de bal, schiet en ... Strul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Sivilia passt de bal met de wreef. Blastra bereikt de bal nog maar net als eerste. Blastra passt de bal zonder na te denken. Ayzenberg rent richting de bal. Ayzenberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bw9 - Irony Barak 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bw9 55%, Irony Barak 45%.
bw9 - Irony Barak 3:0

55e minuut.
Abergil rent richting de bal. Blastra verovert de bal door een tackle van achteren. Mish`an tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blastra raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Blastra kan niet meer verder spelen. Sabag komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Haza geeft een lange en hoge pass. Ayzenberg is nu in balbezit. Bouaron tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bouaron krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bw9 46%, Irony Barak 54%.
bw9 - Irony Barak 3:0