Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kf Vllaznia 1919 IF ADA
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Kurtishi de bal. Balla rent richting de bal. Balla passt de bal zonder na te denken. Prošel rent richting de bal. Prošel haalt uit met een fantastische trap. Zoqishta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Gurbardhi kopt de bal weg. Dosti is nu in balbezit. Buda onderschept slim de pass. Buda haalt uit met een fantastische trap. Keta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kf Vllaznia 1919 - IF ADA 0:1

22e minuut.
Klungelig pakt Istogu de bal. Istogu passt de bal zonder na te denken. Zhileta is nu in balbezit. Shakaj verovert de bal door een tackle van achteren. Shakaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gurbardhi passt de bal zonder na te denken. Buda is nu in balbezit. Buda passt de bal met de wreef. Shakaj rent richting de bal. Shakaj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Buda passt de bal met de wreef. Daar is Balla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balla speelt de bal door. Buda is nu in balbezit. Buda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bushati heeft problemen om de bal te vangen. Bushati geeft een lange en hoge pass. Zotaj is nu in balbezit. Prošel onderschept slim de pass. Prošel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kf Vllaznia 1919 56%, IF ADA 44%.
Kf Vllaznia 1919 - IF ADA 0:1

50e minuut.
Mitrovica bereikt de bal nog maar net als eerste. Prošel onderschept slim de pass. Kurtishi is nu in balbezit. Kurtishi haalt uit met een fantastische trap. Zoqishta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kf Vllaznia 1919 - IF ADA 1:1

51e minuut.
Karteri is nu in balbezit. Skela is nu in balbezit. Skela speelt de bal door. Shakaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Shakaj draait met de bal, schiet en ... Keta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Gurbardhi rent richting de bal. Gurbardhi passt de bal met de wreef. Abdyli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shakaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Shakaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kf Vllaznia 1919 - IF ADA 1:2

84e minuut.
Zhileta geeft een hoge lob. Daar is Balla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balla passt de bal met de wreef. Buda heeft problemen om de bal te vangen. Buda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Bushaj geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kodra met de inworp. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kf Vllaznia 1919 57%, IF ADA 43%.
Kf Vllaznia 1919 - IF ADA 1:2