Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Voivodino ReWolves
N1 Tactiek SS3
63% Balbezit 37%
23% Spel op eigen helft 77%
38 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52.3 gemiddelde waardering 25.8
solid Schieten average
very good Passen poor
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Vosáhlo haalt uit met een fantastische trap. Micov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rogerio speelt de bal door. Albajrami is nu in balbezit. Albajrami geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Bodurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Strukar verovert de bal door een tackle van achteren. Wijnstekers is nu in balbezit. Wijnstekers draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Dink rent richting de bal. Dink geeft een hoge lob. Inworp. Kontorinis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strukar geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Vosáhlo heeft problemen om de bal te vangen. Wijnstekers is nu in balbezit. Wijnstekers geeft een hoge lob. Strukar heeft problemen om de bal te vangen. Strukar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - ReWolves 1:0

10e minuut.
Strukar kopt de bal weg. Kontorinis rent richting de bal. Kontorinis passt de bal zonder na te denken. Strukar is nu in balbezit. Strukar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Dink passt de bal met de wreef. Albajrami bereikt de bal nog maar net als eerste. Albajrami passt de bal zonder na te denken. Wijnstekers is nu in balbezit. Wijnstekers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - ReWolves 2:0

15e minuut.
Rogerio met een snelle inworp. Vosáhlo is nu in balbezit. Vosáhlo geeft de bal voor. Strukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Strukar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Borodycz stond buitenspel. Wijnstekers maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vosáhlo kopt de bal weg. Strukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Strukar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Dink bereikt de bal nog maar net als eerste. Dink geeft een hoge lob. Rankov kopt de bal weg. Kontorinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontorinis geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Kontorinis met een sublieme pass. Albajrami probeert naar een medespeler te passen. Junshao bereikt de bal nog maar net als eerste. Strukar verovert de bal door een tackle van achteren. Strukar schiet op doel. Iordanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Maiellaro verovert de bal door een tackle van achteren. Albajrami met een sublieme pass. Kontorinis met een sublieme pass. Strukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Strukar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Wijnstekers is nu in balbezit. Wijnstekers passt de bal met de wreef. Daar is Vosáhlo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vosáhlo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Strukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Strukar schiet op doel. Iordanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - ReWolves 3:0

39e minuut.
Vosáhlo rent richting de bal. Vosáhlo passt de bal met de wreef. Wijnstekers is nu in balbezit. Wijnstekers draait met de bal, schiet en ... Iordanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - ReWolves 4:0

41e minuut.
Rogerio probeert naar een medespeler te passen. Wijnstekers rent richting de bal. Wijnstekers passt de bal met de wreef. Strukar rent richting de bal. Strukar haalt uit met een fantastische trap. Iordanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - ReWolves 5:0

44e minuut.
Rankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rankov geeft een hoge lob. Vosáhlo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wijnstekers geeft een lange en hoge pass. Strukar maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Voivodino 25%, ReWolves 75%.
FC Voivodino - ReWolves 5:0

47e minuut.
Vosáhlo heeft problemen om de bal te vangen. Bodurov rent richting de bal. Vosáhlo verovert de bal door een tackle van achteren. Strukar rent richting de bal. Strukar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - ReWolves 6:0

50e minuut.
Wijnstekers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnstekers speelt de bal door. Strukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Strukar schiet op doel. Iordanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - ReWolves 7:0

51e minuut.
Albajrami onderschept slim de pass. Albajrami passt de bal zonder na te denken. Rogerio speelt de bal door. Vosáhlo rent richting de bal. Vosáhlo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mladenov kopt de bal weg. Daar is Kontorinis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kontorinis met een sublieme pass. Strukar rent richting de bal. Strukar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Iordanov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mladenov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wijnstekers speelt de bal door. Kontorinis rent richting de bal. Kontorinis haalt uit met een fantastische trap. Iordanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Junshao geeft een hoge lob. Roda kopt de bal weg. Daar is Mladenov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kontorinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontorinis geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Wijnstekers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnstekers geeft de bal voor. Strukar rent richting de bal. Strukar schiet op doel. Iordanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Dink geeft een lange en hoge pass. Roda probeert de bal aan de voet te houden. Strukar is nu in balbezit. Kontorinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontorinis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rogerio zal de hoekschop nemen. Vosáhlo geeft een hoge lob. Daar is Junshao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strukar rent richting de bal. Strukar schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Rogerio met een sublieme pass. Albajrami is nu in balbezit. Albajrami passt de bal met de wreef. Kontorinis rent richting de bal. Kontorinis passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Wijnstekers de bal. Wijnstekers passt de bal in één keer door. Kontorinis met een sublieme pass. Daar is Strukar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strukar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Rankov geeft de bal voor. Rogerio rent richting de bal. Rogerio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Strukar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strukar schiet op doel. Iordanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inworp. Cycol komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Zamora geeft een lange en hoge pass. Dink rent richting de bal. Strukar verovert de bal door een tackle van achteren. Strukar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - ReWolves 8:0

82e minuut.
Wijnstekers passt de bal in één keer door. Daar is Junshao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strukar rent richting de bal. Strukar haalt uit met een fantastische trap. Iordanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - ReWolves 9:0

82e minuut.
Rogerio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yakobchev komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Gün kopt de bal weg. Cycol is nu in balbezit. Cycol passt de bal met de wreef. Amm is nu in balbezit. Amm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Voivodino 21%, ReWolves 79%.
FC Voivodino - ReWolves 9:0