Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Députés Jeunes Chanteurs Grands
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
zwak Passen hopeloos
zwak Verdedigen slecht


15e minuut.
Decker speelt de bal door. Debarre rent richting de bal. Debarre draait met de bal, schiet en ... Krecké probeert de bal aan de voet te houden. Forgiarini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Députés Jeunes - Chanteurs Grands 1:0

17e minuut.
de Scherff raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Schuster komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Ralinger passt de bal zonder na te denken. Eischen bereikt de bal nog maar net als eerste. Moulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Eischen verovert de bal door een tackle van achteren. Eischen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Steil-Antoni rent richting de bal. Inworp. Felgen met een snelle inworp. Ralinger rent richting de bal. Ralinger geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Debarre is nu in balbezit. Debarre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
de Scherff speelt de bal door. Debarre rent richting de bal. Schuster verovert de bal door een tackle van achteren. Cabaret onderschept slim de pass. Cabaret schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Députés Jeunes 36%, Chanteurs Grands 64%.
Députés Jeunes - Chanteurs Grands 1:0

58e minuut.
Fautsch speelt de bal door. Debarre bereikt de bal nog maar net als eerste. Felten is nu in balbezit. Debarre bereikt de bal nog maar net als eerste. Debarre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Felgen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Scherff rent richting de bal. de Scherff probeert naar een medespeler te passen. Debarre is nu in balbezit. Debarre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Schmitt onderschept slim de pass. Schmitt geeft de bal voor. de Scherff rent richting de bal. Ralinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralinger geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
de Scherff rent richting de bal. de Scherff passt de bal zonder na te denken. Cabaret bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaret draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Députés Jeunes 34%, Chanteurs Grands 66%.
Députés Jeunes - Chanteurs Grands 1:0