Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silni Volšebnici Užasni Tančeri
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Šiškov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kmetovski rent richting de bal. Ivanov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kmetovski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kmetovski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kmetovski rent richting de bal. Tošev onderschept slim de pass. Tošev passt de bal met de wreef. Čerepnalkoski is nu in balbezit. Čerepnalkoski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Silni Volšebnici - Užasni Tančeri 1:0

7e minuut.
Kuzmanovski rent richting de bal. Čerepnalkoski is nu in balbezit. Daar is Razvigorov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuzmanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kmetovski kan de bal niet met de borst controleren. Sprostranov rent richting de bal. Met opzet legt Kmetovski zijn tegenspeler op de grond. Sprostranov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sprostranov kan niet meer verder spelen. Ġuriќiќ komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Razvigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Razvigorov geeft een hoge lob. Daar is Kmetovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuzmanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanovski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ivanov rent richting de bal. Kmetovski verovert de bal door een tackle van achteren. Tošev speelt de bal door. Razvigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Razvigorov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Saev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pančev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čerepnalkoski rent richting de bal. Čerepnalkoski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silni Volšebnici 52%, Užasni Tančeri 48%.
Silni Volšebnici - Užasni Tančeri 1:0

49e minuut.
Acev verovert de bal door een tackle van achteren. Hristov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Acev raakt geblesseerd tijdens het duel. Kmetovski neemt de penalty, wat een uithaal! Lekov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Silni Volšebnici - Užasni Tančeri 1:1

55e minuut.
Kneževiќ kopt de bal weg. Langov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pančev begaat een overtreding. Pančev krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Langov neemt de hoekschop. Saev rent richting de bal. Acev rent richting de bal. Kmetovski is nu in balbezit. Kmetovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silni Volšebnici - Užasni Tančeri 1:2

87e minuut.
Trajkovski is nu in balbezit. Kuzmanovski onderschept slim de pass. Razvigorov probeert naar een medespeler te passen. Čerepnalkoski is nu in balbezit. Čerepnalkoski haalt uit met een fantastische trap. Japonski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silni Volšebnici 57%, Užasni Tančeri 43%.
Silni Volšebnici - Užasni Tančeri 1:2