Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WilstermannF.C. Nakada FC
G541 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
31% Spel op eigen helft 69%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 23.6
solide Schieten waardeloos
redelijk Passen waardeloos
solide Verdedigen zwak


9e minuut.
Saldías passt de bal met de wreef. Salahues is nu in balbezit. Salahues met een sublieme pass. Ureña is nu in balbezit. Ureña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Nakada FC 1:0

10e minuut.
Nürmberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nürmberg passt de bal zonder na te denken. Pierola rent richting de bal. Ureña verovert de bal door een tackle van achteren. Ureña draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Skut rent richting de bal. Skut passt de bal zonder na te denken. Salahues speelt de bal door. Ureña is nu in balbezit. Ureña haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Decker probeert naar een medespeler te passen. Nagashiro kopt de bal weg. Klungelig pakt Ureña de bal. Ureña haalt uit met een fantastische trap. Decker probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Nakada FC 2:0

18e minuut.
Decker trapt de bal weg. Salahues kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ureña de bal onder controle te krijgen. Ureña schiet op doel. Decker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Nakada FC 3:0

21e minuut.
Skut rent richting de bal. Guillén geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rosales de bal. Ureña is nu in balbezit. Ureña draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Decker met een sublieme pass. Skut is nu in balbezit. Skut geeft de bal voor. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Ureña de bal. Anzaldo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nagashiro. Nagashiro krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Rosales zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marca bereikt de bal nog maar net als eerste. Marca geeft de bal voor. Klungelig pakt Ureña de bal. Ureña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Nakada FC 4:0

33e minuut.
Nürmberg is nu in balbezit. Nürmberg met een sublieme pass. Conde rent richting de bal. Ureña onderschept slim de pass. Ureña schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Nagashiro probeert naar een medespeler te passen. Ureña is nu in balbezit. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña onderschept slim de pass. Ureña draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Nagashiro probeert naar een medespeler te passen. Salahues rent richting de bal. Salahues passt de bal in één keer door. Ureña rent richting de bal. Ureña draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

41e minuut.
Nagashiro passt de bal met de wreef. Skut rent richting de bal. Skut geeft een hoge lob. Ureña rent richting de bal. Ureña schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WilstermannF.C. 28%, Nakada FC 72%.
WilstermannF.C. - Nakada FC 4:0

63e minuut.
Skut bereikt de bal nog maar net als eerste. Skut met een sublieme pass. Salahues is nu in balbezit. Salahues draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Nakada FC 5:0

66e minuut.
Pelaes is nu in balbezit. Pelaes geeft een lange en hoge pass. Ureña kopt de bal weg. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña draait met de bal, schiet en ... Decker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Richter heeft problemen om de bal te vangen. Crespo verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Nakada FC 6:0

82e minuut.
Klungelig pakt Tylka de bal. Nagashiro is nu in balbezit. Nagashiro passt de bal in één keer door. Salahues bereikt de bal nog maar net als eerste. Salahues draait met de bal, schiet en ... Decker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WilstermannF.C. 33%, Nakada FC 67%.
WilstermannF.C. - Nakada FC 6:0