Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Chapaco Valle Wipala
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20.5
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quispe met de inworp. Apaza is nu in balbezit. Ureña verovert de bal door een tackle van achteren. Ureña geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ayllón geeft een hoge lob. Inworp. Apaza met een snelle inworp. Pereyra is nu in balbezit. Pereyra geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Calderón krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Chapaco - Valle Wipala 0:1

27e minuut.
Soleto passt de bal in één keer door. Balboa rent richting de bal. Balboa passt de bal in één keer door. Calderón rent richting de bal. Calderón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Apaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaza geeft een hoge lob. Ayllón is nu in balbezit. Balboa rent richting de bal. Balboa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Chapaco 61%, Valle Wipala 39%.
Club Chapaco - Valle Wipala 0:1

50e minuut.
Pedraza trapt de bal weg. Soleto rent richting de bal. Soleto geeft een lange en hoge pass. Calderón rent richting de bal. Calderón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Apaza speelt de bal door. Balboa is nu in balbezit. Balboa passt de bal in één keer door. Calderón is nu in balbezit. Calderón draait met de bal, schiet en ... Pedraza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Chapaco - Valle Wipala 0:2

66e minuut.
Lizarazu rent richting de bal. Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Balboa rent richting de bal. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Balboa is nu in balbezit. Balboa geeft een lange en hoge pass. Calderón is nu in balbezit. Calderón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Chapaco - Valle Wipala 0:3

82e minuut.
Lizarazu passt de bal met de wreef. Balboa speelt de bal door. Calderón is nu in balbezit. Calderón draait met de bal, schiet en ... Pedraza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Chapaco - Valle Wipala 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Chapaco 62%, Valle Wipala 38%.
Club Chapaco - Valle Wipala 0:4