Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ÍdoloBarce Virginia FC
Sergioneta 1 Tactiek AWI
64% Balbezit 36%
11% Spel op eigen helft 89%
43 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 20
formidable Schieten unsatisfactory
very good Passen poor
good Verdedigen weak


3e minuut.
Bori passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Aksu de bal. Aksu passt de bal zonder na te denken. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ÍdoloBarce - Virginia FC 1:0

4e minuut.
Pedroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroni geeft de bal voor. Blanco speelt de bal door. Hristu rent richting de bal. Hristu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Dézsi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pedroni met de inworp. Aksu rent richting de bal. Aksu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Aksu geeft een lange en hoge pass. Hristu is nu in balbezit. Hristu haalt uit met een fantastische trap. Vlad werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Dombeck probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ÍdoloBarce - Virginia FC 2:0

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Kukiełka de bal onder controle te krijgen. Bori rent richting de bal. Bori met een sublieme pass. Hristu is nu in balbezit. Hristu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pedroni onderschept slim de pass. Pedroni geeft een lange en hoge pass. Hristu kopt de bal weg. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ÍdoloBarce - Virginia FC 3:0

15e minuut.
Pedroni rent richting de bal. Pedroni passt de bal in één keer door. Dézsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu verovert de bal door een tackle van achteren. Hristu draait met de bal, schiet en ... Vlad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Blanco rent richting de bal. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ÍdoloBarce - Virginia FC 4:0

18e minuut.
Aksu rent richting de bal. Aksu met een sublieme pass. Hristu is nu in balbezit. Hristu schiet op doel. Vlad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ÍdoloBarce - Virginia FC 5:0

21e minuut.
Hristu is nu in balbezit. Dombeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu verovert de bal door een tackle van achteren. Hristu draait met de bal, schiet en ... Vlad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÍdoloBarce - Virginia FC 6:0

23e minuut.
Klungelig pakt Blanco de bal. Blanco passt de bal met de wreef. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dézsi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Blanco zal de hoekschop nemen. Hristu springt en kopt de bal. Vlad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÍdoloBarce - Virginia FC 7:0

29e minuut.
Lusarreta geeft de bal voor. Bori bereikt de bal nog maar net als eerste. Bori geeft een hoge lob. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel. Vlad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Vlad speelt de bal door. Inworp. Pedroni met de inworp. Aksu rent richting de bal. Aksu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Pedroni kopt de bal weg. Rusakas heeft problemen om de bal te vangen. Aksu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksu schiet op doel. Vlad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ÍdoloBarce - Virginia FC 8:0

38e minuut.
Hristu rent richting de bal. Hristu speelt de bal door. Aksu rent richting de bal. Aksu schiet op doel. Vlad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÍdoloBarce - Virginia FC 9:0

40e minuut.
Inworp. Aksu met een snelle inworp. Pedroni rent richting de bal. Pedroni geeft een lange en hoge pass. Hristu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Pedroni onderschept slim de pass. Pedroni geeft de bal voor. Rusakas heeft problemen om de bal te vangen. Pedroni is nu in balbezit. Pedroni geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hristu is nu in balbezit. Hristu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÍdoloBarce 13%, Virginia FC 87%.
ÍdoloBarce - Virginia FC 9:0

46e minuut.
Daar is Stegemann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stegemann met een sublieme pass. Aksu rent richting de bal. Aksu geeft een hoge lob. Blanco krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Pedroni kopt de bal weg. Daar is Kukiełka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hristu probeert naar een medespeler te passen. Blanco rent richting de bal. Blanco draait met de bal, schiet en ... Vlad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ÍdoloBarce - Virginia FC 10:0

52e minuut.
Bori bereikt de bal nog maar net als eerste. Lusarreta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bori is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pedroni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Vermeo is nu in balbezit. Blanco onderschept slim de pass. Blanco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Cerovina probeert naar een medespeler te passen. Dézsi rent richting de bal. Aksu onderschept slim de pass. Hristu rent richting de bal. Hristu schiet op doel. Vlad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Stegemann speelt de bal door. Aksu rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Rusakas ... Strafschop! Aksu raakt geblesseerd tijdens het duel. Blanco legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Ukonaho geeft een hoge lob. Pedroni is nu in balbezit. Pedroni passt de bal met de wreef. Blanco is nu in balbezit. Blanco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hristu is nu in balbezit. Hristu haalt uit met een fantastische trap. Vlad werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Blanco controleert de bal met de borst. Hristu rent richting de bal. Hristu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ÍdoloBarce - Virginia FC 11:0

69e minuut.
Pedroni geeft een lange en hoge pass. Aksu rent richting de bal. Aksu passt de bal in één keer door. Blanco rent richting de bal. Blanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ÍdoloBarce - Virginia FC 12:0

73e minuut.
Pedroni geeft een hoge lob. Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Hristu is nu in balbezit. Blanco is nu in balbezit. Blanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ÍdoloBarce - Virginia FC 13:0

74e minuut.
Pedroni rent richting de bal. Pedroni geeft een hoge lob. Hristu rent richting de bal. Hristu schiet op doel. Vlad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÍdoloBarce - Virginia FC 14:0

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stegemann met de inworp. Klungelig pakt Pedroni de bal. Pedroni geeft een lange en hoge pass. Blanco maakt een snoekduik en kopt de bal. Vlad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Dézsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dézsi passt de bal in één keer door. Bori is nu in balbezit. Blanco rent richting de bal. Blanco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bori zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blanco geeft een hoge lob. Aksu is nu in balbezit. Aksu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÍdoloBarce 10%, Virginia FC 90%.
ÍdoloBarce - Virginia FC 14:0