Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diablos Superiores Halcones Retumbantes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.8
average Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz rent richting de bal. Cruz passt de bal in één keer door. Daar is Chico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chico schiet op doel. Moya bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Chico geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alvarez de bal. Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Frías haalt uit met een fantastische trap. Godoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Soldevilla is nu in balbezit. Chico is nu in balbezit. Chico geeft de bal voor. Frías rent richting de bal. Frías haalt uit met een fantastische trap. Godoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diablos Superiores - Halcones Retumbantes 1:0

9e minuut.
Aguilar is nu in balbezit. Frías verovert de bal door een tackle van achteren. Frías geeft een lange en hoge pass. Chico is nu in balbezit. Chico haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Soldevilla met een sublieme pass. Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cruz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diablos Superiores - Halcones Retumbantes 1:1

16e minuut.
Guerrero rent richting de bal. Guerrero met een sublieme pass. Cruz rent richting de bal. Chico bereikt de bal nog maar net als eerste. Chico draait met de bal, schiet en ... Moya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diablos Superiores - Halcones Retumbantes 1:2

44e minuut.
Chico verovert de bal door een tackle van achteren. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Chico verovert de bal door een tackle van achteren. Chico schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diablos Superiores 54%, Halcones Retumbantes 46%.
Diablos Superiores - Halcones Retumbantes 1:2

74e minuut.
Chico is nu in balbezit. Ochoa rent richting de bal. Chico tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ochoa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ochoa kan niet meer verder spelen. Chico probeert naar een medespeler te passen. Chico komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Carbonell passt de bal zonder na te denken. Chico bereikt de bal nog maar net als eerste. Chico bereikt de bal nog maar net als eerste. Chico verovert de bal door een tackle van achteren. Chico geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
González rent richting de bal. González probeert naar een medespeler te passen. Frías is nu in balbezit. Chico bereikt de bal nog maar net als eerste. Chico schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Aguilar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Otero met een sublieme pass. Cruz is nu in balbezit. Cruz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Diablos Superiores - Halcones Retumbantes 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diablos Superiores 52%, Halcones Retumbantes 48%.
Diablos Superiores - Halcones Retumbantes 1:3