Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrellas Sureños Cerveceros Desbocados
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Alemán onderschept slim de pass. Alemán geeft een lange en hoge pass. Pimentel heeft problemen om de bal te vangen. Alcántara rent richting de bal. Alcántara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dávila met een harde bal richting middenveld. Baquero probeert de bal aan de voet te houden. Alemán rent richting de bal. Alemán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Pimentel de bal. Alcántara rent richting de bal. Alcántara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrellas Sureños - Cerveceros Desbocados 1:0

22e minuut.
Alegría rent richting de bal. Alegría passt de bal zonder na te denken. Cintron rent richting de bal. Cintron schiet op doel. Alvarado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Estrellas Sureños - Cerveceros Desbocados 1:1

23e minuut.
Alcántara met een sublieme pass. Vicioso heeft problemen om de bal te vangen. Cintron verovert de bal door een tackle van achteren. Cintron schiet op doel. Paal!

26e minuut.
Vicioso is nu in balbezit. Vicioso geeft een lange en hoge pass. Pérez is nu in balbezit. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrellas Sureños - Cerveceros Desbocados 2:1

41e minuut.
Montaño rent richting de bal. Adán onderschept slim de pass. Adán probeert naar een medespeler te passen. Alcántara rent richting de bal. Alcántara haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrellas Sureños 39%, Cerveceros Desbocados 61%.
Estrellas Sureños - Cerveceros Desbocados 2:1

46e minuut.
Alegría bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegría passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Castillo de bal. Alcántara verovert de bal door een tackle van achteren. Alcántara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel is nu in balbezit. Alcántara verovert de bal door een tackle van achteren. Alcántara haalt uit met een fantastische trap. Dávila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrellas Sureños - Cerveceros Desbocados 3:1

68e minuut.
Alcántara is nu in balbezit. Alcántara haalt uit met een fantastische trap. Pimentel heeft problemen om de bal te vangen. Vicioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicioso schiet op doel. Dávila bokst de bal weg.

74e minuut.
Montaño rent richting de bal. Vicioso rent richting de bal. Vicioso passt de bal in één keer door. Daar is Alcántara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcántara haalt uit met een fantastische trap. Dávila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrellas Sureños - Cerveceros Desbocados 4:1

87e minuut.
Frías speelt de bal door. Daar is Dávila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colón rent richting de bal. Dávila is nu in balbezit. Dávila draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrellas Sureños 50%, Cerveceros Desbocados 50%.
Estrellas Sureños - Cerveceros Desbocados 4:1