Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fushigi Origami Yakusoku Neko
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 23.7
poor Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Nara geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fujisaki met een snelle inworp. Fukui rent richting de bal. Fukui geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Nara speelt de bal door. Okuma is nu in balbezit. Okuma speelt de bal door. Kita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kita haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Fukui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fukui speelt de bal door. Kita is nu in balbezit. Kita haalt uit met een fantastische trap. Noda probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Oi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanakadate is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oi. Tanakadate raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

29e minuut.
Hiramoto kopt de bal weg. Fukui rent richting de bal. Kita is nu in balbezit. Kita draait met de bal, schiet en ... Noda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fushigi Origami - Yakusoku Neko 0:1

31e minuut.
Noda trapt de bal weg van het doel. Ishimaru kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Okuma de bal onder controle te krijgen. Oi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Furukawa probeert de bal met de borst te controleren. Fukui bereikt de bal nog maar net als eerste. Nara is nu in balbezit. Fukui onderschept slim de pass. Fukui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ishimaru speelt de bal door. Oi is nu in balbezit. Yamamoto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yamamoto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fushigi Origami 83%, Yakusoku Neko 17%.
Fushigi Origami - Yakusoku Neko 0:1

56e minuut.
Okuma kopt de bal weg. Fukui rent richting de bal. Fukui passt de bal in één keer door. Kita rent richting de bal. Kita haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fushigi Origami - Yakusoku Neko 0:2

60e minuut.
Furukawa kopt de bal weg. Doeltrap. Noda met een harde bal richting middenveld. Fukui is nu in balbezit. Fukui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Okuma geeft de bal voor. Fujisaki rent richting de bal. Fujisaki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fukui de bal. Fukui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fushigi Origami 65%, Yakusoku Neko 35%.
Fushigi Origami - Yakusoku Neko 0:2