Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Þrír Úlfar Átta Birnir
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


22e minuut.
Victorsson is nu in balbezit. Ástvaldsson is nu in balbezit. Ástvaldsson passt de bal in één keer door. Máson rent richting de bal. Máson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ástvaldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ástvaldsson met een sublieme pass. Máson rent richting de bal. Máson draait met de bal, schiet en ... Arason maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Þrír Úlfar - Átta Birnir 1:0

37e minuut.
Jansson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Freybjörnsson met de inworp. Ástvaldsson rent richting de bal. Ástvaldsson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Þrír Úlfar 52%, Átta Birnir 48%.
Þrír Úlfar - Átta Birnir 1:0

46e minuut.
Þrastarsson rent richting de bal. Þrastarsson geeft een lange en hoge pass. Gylfason kopt de bal weg. Máson heeft problemen om de bal te vangen. Máson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Ástvaldsson probeert naar een medespeler te passen. Freybjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthíasson begaat een overtreding. Matthíasson krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Smárason speelt de bal door. Gylfason kopt de bal weg. Eiríksson rent richting de bal. Ástvaldsson is nu in balbezit. Ástvaldsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Friðriksson rent richting de bal. Friðriksson speelt de bal door. Daar is Jansson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Máson bereikt de bal nog maar net als eerste. Máson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Þrír Úlfar 37%, Átta Birnir 63%.
Þrír Úlfar - Átta Birnir 1:0