Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ELLADA Chelsea_FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Telegin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakovlev verovert de bal door een tackle van achteren. Yakovlev passt de bal zonder na te denken. Bessmertny is nu in balbezit. Bessmertny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ELLADA - Chelsea_FC 1:0

26e minuut.
Kanevsky met een sublieme pass. Kurilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurilov probeert naar een medespeler te passen. Smolyaninov rent richting de bal. Smolyaninov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ELLADA 47%, Chelsea_FC 53%.
FC ELLADA - Chelsea_FC 1:0

48e minuut.
Matsyuk geeft de bal voor. Inworp. Myazin met de inworp. Kurilov is nu in balbezit. Kurilov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Blazhaev met de inworp. Kanevsky rent richting de bal. Kanevsky speelt de bal door. Smolyaninov bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolyaninov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Klungelig pakt Yaremchenko de bal. Telegin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaremchenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Telegin raakt geblesseerd tijdens het duel. Telegin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ELLADA 47%, Chelsea_FC 53%.
FC ELLADA - Chelsea_FC 1:0