Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mallia FC kagias malta
Formation 4 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
18% Spel op eigen helft 82%
30 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
51.6 gemiddelde waardering 38.4
solid Schieten good
very good Passen weak
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Henchoz geeft de bal voor. Rizov is nu in balbezit. Rizov passt de bal zonder na te denken. Doncu rent richting de bal. Doncu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Pedrazzi passt de bal zonder na te denken. Doncu rent richting de bal. Doncu passt de bal met de wreef. Gyenge is nu in balbezit. Gyenge haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Daar is Axiaq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedrazzi onderschept slim de pass. Pedrazzi probeert naar een medespeler te passen. Doncu is nu in balbezit. Doncu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Konstantakis verovert de bal door een tackle van achteren. Konstantakis geeft een hoge lob. Henchoz probeert de bal aan de voet te houden. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu haalt uit met een fantastische trap. Cimaglio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Rizov geeft een lange en hoge pass. Doncu kopt de bal weg. Fritsch is nu in balbezit. Fritsch passt de bal zonder na te denken. Cimaglio heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mallia FC - kagias malta 1:0

12e minuut.
Pedrazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Rizov geeft een lange en hoge pass. Doncu rent richting de bal. Doncu schiet op doel. Cimaglio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mallia FC - kagias malta 2:0

23e minuut.
Doncu is nu in balbezit. Doncu geeft de bal voor. Henchoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Henchoz geeft een hoge lob. Gyenge krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Daar is Cimaglio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fritsch is nu in balbezit. Gyenge verovert de bal door een tackle van achteren. Gyenge draait met de bal, schiet en ... Cimaglio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mallia FC - kagias malta 3:0

31e minuut.
Adami is nu in balbezit. Campos onderschept slim de pass. Campos met een sublieme pass. Gyenge is nu in balbezit. Gyenge haalt uit met een fantastische trap. Cimaglio bokst de bal weg. Doncu rent richting de bal. Doncu draait met de bal, schiet en ... Cimaglio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mallia FC - kagias malta 4:0

32e minuut.
Rizov speelt de bal door. Pedrazzi is nu in balbezit. Pedrazzi geeft een hoge lob. Gyenge rent richting de bal. Gyenge haalt uit met een fantastische trap. Cimaglio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Kisteleki rent richting de bal. Martínez de Corta verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez de Corta passt de bal in één keer door. Gyenge rent richting de bal. Gyenge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mallia FC - kagias malta 5:0

37e minuut.
Rizov rent richting de bal. Rizov geeft de bal voor. Doncu is nu in balbezit. Doncu schiet op doel. Aquilina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mallia FC - kagias malta 6:0

43e minuut.
Kisteleki is nu in balbezit. Martínez de Corta verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez de Corta passt de bal in één keer door. Daar is Gyenge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyenge haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mallia FC 14%, kagias malta 86%.
Mallia FC - kagias malta 6:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Precel met een snelle inworp. Rizov geeft een lange en hoge pass. Doncu is nu in balbezit. Doncu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mallia FC - kagias malta 7:0

55e minuut.
Said Pullicino rent richting de bal. Doncu onderschept slim de pass. Doncu passt de bal in één keer door. Gyenge rent richting de bal. Gyenge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mallia FC - kagias malta 8:0

61e minuut.
Martínez de Corta probeert naar een medespeler te passen. Doncu is nu in balbezit. Doncu passt de bal in één keer door. Gyenge is nu in balbezit. Gyenge haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Precel onderschept slim de pass. Precel geeft een hoge lob. Doncu rent richting de bal. Doncu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mallia FC - kagias malta 9:0

67e minuut.
Kisteleki bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivăţ verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez de Corta met een sublieme pass. Gyenge heeft problemen om de bal te vangen. Gyenge draait met de bal, schiet en ... Cimaglio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Armasari probeert naar een medespeler te passen. Pedrazzi is nu in balbezit. Pedrazzi probeert naar een medespeler te passen. Gyenge is nu in balbezit. Gyenge haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Precel geeft een hoge lob. Somerville is nu in balbezit. Campos met een sublieme pass. Somerville is nu in balbezit. Somerville schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Lonc is nu in balbezit. Lonc met een sublieme pass. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Somerville onderschept slim de pass. Somerville haalt uit met een fantastische trap. Alexandersson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Rizov probeert de bal met de borst te controleren. Rizov met een sublieme pass. Gyenge is nu in balbezit. Gyenge draait met de bal, schiet en ... Cimaglio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mallia FC - kagias malta 10:0

89e minuut.
Martínez de Corta is nu in balbezit. Kisteleki begaat een overtreding. Martínez de Corta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Armasari met een snel genomen vrije trap. Doncu is nu in balbezit. Doncu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Pedrazzi geeft een hoge lob. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu haalt uit met een fantastische trap. Aquilina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cimaglio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mallia FC - kagias malta 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mallia FC 23%, kagias malta 77%.
Mallia FC - kagias malta 11:0