Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indios Empaquetadores Malvados Reyes
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Lasso probeert naar een medespeler te passen. Laca bereikt de bal nog maar net als eerste. Laca passt de bal zonder na te denken. Rovelo is nu in balbezit. Rovelo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Santos de bal. Santos passt de bal zonder na te denken. Barrientos rent richting de bal. Merrian onderschept slim de pass. Merrian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Faraj rent richting de bal. Abrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Faraj schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Faraj krijgt een gele kaart. Abrego is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Avalos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Merrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Merrian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Merrian rent richting de bal. Merrian geeft een hoge lob. Daar is Barrientos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos is nu in balbezit. Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Indios Empaquetadores - Malvados Reyes 0:1

32e minuut.
Rovelo rent richting de bal. Briceño verovert de bal door een tackle van achteren. Briceño geeft een lange en hoge pass. Lasso kopt de bal weg. Banegas bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Amador rent richting de bal. Amador speelt de bal door. Rovelo met een sublieme pass. Banegas is nu in balbezit. Banegas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indios Empaquetadores 45%, Malvados Reyes 55%.
Indios Empaquetadores - Malvados Reyes 0:1

53e minuut.
Espinal verovert de bal door een tackle van achteren. Espinal geeft een hoge lob. Inworp. Agurcia met de inworp. Laca geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Laca met een sublieme pass. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos passt de bal zonder na te denken. Rovelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovelo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Valenzuela is nu in balbezit. Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos geeft een hoge lob. Merrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Merrian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Indios Empaquetadores - Malvados Reyes 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indios Empaquetadores 37%, Malvados Reyes 63%.
Indios Empaquetadores - Malvados Reyes 0:2