Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stars U FC Cocoteros
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.7
redelijk Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


29e minuut.
Costa heeft problemen om de bal te vangen. Alas is nu in balbezit. Costa is nu in balbezit. Alas verovert de bal door een tackle van achteren. Alas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Alas probeert naar een medespeler te passen. Cansino is nu in balbezit. Bustillo is nu in balbezit. Bustillo schiet op doel. Mendoza probeert de bal aan de voet te houden. Andara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Almendarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alas onderschept slim de pass. Alas passt de bal met de wreef. Cansino is nu in balbezit. Cansino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
stars U - FC Cocoteros 0:1

40e minuut.
Cansino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cansino haalt uit met een fantastische trap. Benitez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cansino rent richting de bal. Cansino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stars U 57%, FC Cocoteros 43%.
stars U - FC Cocoteros 0:1

59e minuut.
Ventura met een sublieme pass. Costa is nu in balbezit. Costa met een sublieme pass. D´costa rent richting de bal. D´costa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
D´costa schiet op doel. Gaitan speelt de bal door. Costa kopt de bal weg. Ventura is nu in balbezit. Ventura schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stars U 45%, FC Cocoteros 55%.
stars U - FC Cocoteros 0:1