Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Asena-Textil` Ungheni `Hidrocentrala` Chişinău
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Gondiu speelt de bal door. Ialama met een sublieme pass. Nederiţă rent richting de bal. Nederiţă haalt uit met een fantastische trap. Chetrean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - `Hidrocentrala` Chişinău 1:0

22e minuut.
Gaico speelt de bal door. Podoprigora bereikt de bal nog maar net als eerste. Podoprigora passt de bal zonder na te denken. Cucuruzac is nu in balbezit. Cucuruzac speelt de bal door. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Jereghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Jereghe geeft de bal voor. Ialama kopt de bal weg. Cucuruzac heeft problemen om de bal te vangen. Cucuruzac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Latu verovert de bal door een tackle van achteren. Gaico verovert de bal door een tackle van achteren. Gaico geeft een lange en hoge pass. Bicu is nu in balbezit. Bicu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

32e minuut.
Klungelig pakt Canuda de bal. Cernonog onderschept slim de pass. Cernonog met een sublieme pass. Cucuruzac is nu in balbezit. Cucuruzac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Latu rent richting de bal. Gaico onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jereghe. Jereghe krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Jereghe met een sublieme pass. Nederiţă is nu in balbezit. Ialama onderschept slim de pass. Gondiu rent richting de bal. Gondiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Asena-Textil` Ungheni 48%, `Hidrocentrala` Chişinău 52%.
`Asena-Textil` Ungheni - `Hidrocentrala` Chişinău 1:0

59e minuut.
Şuiu met een sublieme pass. Nederiţă rent richting de bal. Fraifelid rent richting de bal. Nederiţă onderschept slim de pass. Nederiţă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Ialama speelt de bal door. Gaico bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaico geeft een lange en hoge pass. Beleniuc is nu in balbezit. Beleniuc speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ialama onderschept slim de pass. Ialama speelt de bal door. Nederiţă rent richting de bal. Nederiţă schiet op doel. Chetrean probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - `Hidrocentrala` Chişinău 2:0

80e minuut.
Panea bereikt de bal nog maar net als eerste. Panea geeft de bal voor. Fraifelid is nu in balbezit. Nederiţă onderschept slim de pass. Nederiţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Fraifelid geeft een lange en hoge pass. Cernonog rent richting de bal. Cernonog passt de bal in één keer door. Beleniuc geeft de bal voor. Panea kan de bal niet met de borst controleren. Movilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Cucuruzac verovert de bal door een tackle van achteren. Cucuruzac draait met de bal, schiet en ... Păunescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bicu is nu in balbezit. Bicu haalt uit met een fantastische trap. Movilă bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - `Hidrocentrala` Chişinău 2:1

89e minuut.
Latu rent richting de bal. Latu passt de bal met de wreef. Bicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucuruzac is nu in balbezit. Cucuruzac draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Asena-Textil` Ungheni 42%, `Hidrocentrala` Chişinău 58%.
`Asena-Textil` Ungheni - `Hidrocentrala` Chişinău 2:1