Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Limón fc CD Resistentes
442 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Serra geeft een hoge lob. Loaiza kopt de bal weg. Quintero is nu in balbezit. Quintero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Almanza met de inworp. Klungelig pakt Dompedro de bal. Dompedro passt de bal zonder na te denken. Quintero is nu in balbezit. Quintero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Quintero passt de bal zonder na te denken. Dompedro rent richting de bal. Dompedro passt de bal zonder na te denken. Quintero rent richting de bal. Quintero haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Serra is nu in balbezit. Serra passt de bal zonder na te denken. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ... Álamo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Limón fc - CD Resistentes 0:1

18e minuut.
Carlson rent richting de bal. Tinoco verovert de bal door een tackle van achteren. Tinoco speelt de bal door. Dompedro rent richting de bal. Dompedro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limón fc 58%, CD Resistentes 42%.
Limón fc - CD Resistentes 0:1

56e minuut.
Mayorga passt de bal zonder na te denken. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villareal passt de bal met de wreef. Francesch rent richting de bal. Francesch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayorga verovert de bal door een tackle van achteren. Mayorga probeert naar een medespeler te passen. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villareal geeft de bal voor. Paal!

59e minuut.
Fernández rent richting de bal. Fernández geeft een lange en hoge pass. Garita kopt de bal weg. Daar is Francesch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francesch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Calvo passt de bal met de wreef. Villareal is nu in balbezit. Villareal passt de bal met de wreef. Francesch is nu in balbezit. Francesch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limón fc 57%, CD Resistentes 43%.
Limón fc - CD Resistentes 0:1