Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportkemon El-PI FC
Base Tactiek Recatate
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.3 gemiddelde waardering 45.2
zwak Schieten zeer goed
matig Passen goed
matig Verdedigen matig


3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bogarín trapt de bal weg. Casina kopt de bal weg. Sumich rent richting de bal. Sumich haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Bogarín bokst de bal weg.

10e minuut.
Rothenbuhler verovert de bal door een tackle van achteren. Rothenbuhler speelt de bal door. Japa speelt de bal door. Borejko is nu in balbezit. Borejko haalt uit met een fantastische trap. Bogarín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Borejko onderschept slim de pass. Borejko passt de bal zonder na te denken. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Plahitka speelt de bal door. Casina rent richting de bal. Borejko is nu in balbezit. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportkemon - El-PI FC 0:1

28e minuut.
Maslar geeft de bal voor. Japa bereikt de bal nog maar net als eerste. Japa passt de bal in één keer door. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Japa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Speratti de bal. Sumich bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gregorio kopt de bal weg. Plahitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Plahitka geeft de bal voor. Daar is Borejko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borejko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sportkemon - El-PI FC 0:2

37e minuut.
Speratti met een sublieme pass. Maslar bereikt de bal nog maar net als eerste. Maslar geeft een hoge lob. Sumich probeert de bal met de borst te controleren. Sumich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Borejko raakt geblesseerd tijdens het duel. Sumich zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dumitru rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Plahitka zal de hoekschop nemen. Sumich springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Speratti rent richting de bal. Speratti geeft een hoge lob. Figueredo kopt de bal weg. Sumich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumich haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportkemon - El-PI FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportkemon 62%, El-PI FC 38%.
Sportkemon - El-PI FC 0:3

48e minuut.
Dumitru rent richting de bal. Dumitru probeert naar een medespeler te passen. Sumich is nu in balbezit. Sumich draait met de bal, schiet en ... Bogarín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportkemon - El-PI FC 0:4

52e minuut.
Gencel verovert de bal door een tackle van achteren. Casina is nu in balbezit. Casina passt de bal met de wreef. Borejko is nu in balbezit. Borejko draait met de bal, schiet en ... Bogarín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Gencel probeert naar een medespeler te passen. Sumich bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Greco. Sumich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sumich neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Beno komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Maslar met een sublieme pass. Plahitka heeft problemen om de bal te vangen. Plahitka met een sublieme pass. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Inworp. Beno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borejko rent richting de bal. Borejko geeft een hoge lob. Speratti probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Dumitru rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportkemon - El-PI FC 0:5

88e minuut.
Doeltrap. Petre komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportkemon 63%, El-PI FC 37%.
Sportkemon - El-PI FC 0:5