Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pynandi FC Liverpool united fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 22.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Irrazabal geeft de bal voor. Barboza geeft een lange en hoge pass. Sarubbi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fatecha rent richting de bal. Fatecha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Mena geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fleytas met de inworp. Berges rent richting de bal. Berges schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pynandi FC - Liverpool united fc 1:0

13e minuut.
Pérez onderschept slim de pass. Pérez probeert naar een medespeler te passen. Berges is nu in balbezit. Berges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pynandi FC - Liverpool united fc 2:0

15e minuut.
Berges heeft problemen om de bal te vangen. Gayoso is nu in balbezit. Irrazabal verovert de bal door een tackle van achteren. Berges verovert de bal door een tackle van achteren. Berges haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Martino is nu in balbezit. Toñanez verovert de bal door een tackle van achteren. Toñanez speelt de bal door. Fatecha rent richting de bal. Fatecha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Martino geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toñanez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sarubbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarubbi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pynandi FC - Liverpool united fc 2:1

37e minuut.
Klungelig pakt Fleytas de bal. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fleytas. Fleytas krijgt een gele kaart. Mena is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mena zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fatecha rent richting de bal. Fatecha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pynandi FC 49%, Liverpool united fc 51%.
Pynandi FC - Liverpool united fc 2:1

60e minuut.
Fleytas met een sublieme pass. Berges geeft een lange en hoge pass. Toñanez kopt de bal weg. Sarubbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarubbi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Berges geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fleytas met een snelle inworp. Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Fatecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatecha haalt uit met een fantastische trap. Barboza probeert de bal aan de voet te houden. Saccarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccarello geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sarubbi rent richting de bal. Sarubbi speelt de bal door. León bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatecha onderschept slim de pass. Fatecha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pynandi FC 50%, Liverpool united fc 50%.
Pynandi FC - Liverpool united fc 2:1