Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Alces Calmados Avestruces
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Julio geeft een hoge lob. Saés rent richting de bal. Echeverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Saés verovert de bal door een tackle van achteren. Saés draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Medina geeft een hoge lob. Montenegro kopt de bal weg. Gibbs probeert de bal met de borst te controleren. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio draait met de bal, schiet en ... Obando kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alces - Calmados Avestruces 1:0

22e minuut.
Medina raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. De Frías komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Escudero geeft een hoge lob. Inworp. Almillategui met de inworp. Chiari is nu in balbezit. Chiari geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De León is nu in balbezit. Chiari onderschept slim de pass. Chiari passt de bal in één keer door. Saés bereikt de bal nog maar net als eerste. Saés schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Chiari onderschept slim de pass. Chiari geeft een hoge lob. Saés rent richting de bal. Saés schiet op doel. Kawano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Alces - Calmados Avestruces 1:1

40e minuut.
Julio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Homerchea komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Echeverría rent richting de bal. Echeverría passt de bal in één keer door. Rubio rent richting de bal. Rubio draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Carrasco de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Montenegro zal de hoekschop nemen. Carrion heeft problemen om de bal te vangen. Rubio is nu in balbezit. Rubio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alces - Calmados Avestruces 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Alces 44%, Calmados Avestruces 56%.
FC Alces - Calmados Avestruces 2:1

53e minuut.
Gibbs speelt de bal door. Klungelig pakt Carrion de bal. Fuentes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fuentes krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Almillategui rent richting de bal. Almillategui geeft de bal voor. Escudero probeert de bal aan de voet te houden. Saés bereikt de bal nog maar net als eerste. Saés schiet op doel. Kawano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Gibbs geeft de bal voor. Echeverría is nu in balbezit. De Frías begaat een overtreding. De Frías krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Alces 45%, Calmados Avestruces 55%.
FC Alces - Calmados Avestruces 2:1