Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-10 01:30
  • Bekerwedstrijd: Repesca
  • Stadion: Archi Rayos Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2899
Archi Rayos Asesinos Aguilas
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Cozar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cormenzana verovert de bal door een tackle van achteren. Cormenzana geeft een hoge lob. Cubria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Archi Rayos - Asesinos Aguilas 0:1

14e minuut.
Randez met een sublieme pass. Cubria heeft problemen om de bal te vangen. Cormenzana bereikt de bal nog maar net als eerste. Cormenzana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Dufol heeft problemen om de bal te vangen. Dufol passt de bal in één keer door. Cormenzana bereikt de bal nog maar net als eerste. Cormenzana haalt uit met een fantastische trap. Ramos heeft problemen om de bal te vangen. Zamarripa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Acuńa geeft de bal voor. Inworp. Arce met de inworp. Machón is nu in balbezit. Machón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Archi Rayos 56%, Asesinos Aguilas 44%.
Archi Rayos - Asesinos Aguilas 0:1

48e minuut.
Conesa is nu in balbezit. Conesa geeft de bal voor. Klungelig pakt Ramos de bal. Cubria is nu in balbezit. Cubria haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Archi Rayos - Asesinos Aguilas 0:2

50e minuut.
Daar is Corrales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trujillo is nu in balbezit. Dufol begaat een overtreding. Dufol krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Cormenzana bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubria is nu in balbezit. Pasillas begaat een overtreding. Pasillas krijgt een gele kaart.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calderón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Machón rent richting de bal. Machón geeft een lange en hoge pass. Daar is Arce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Archi Rayos - Asesinos Aguilas 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Archi Rayos 50%, Asesinos Aguilas 50%.
Archi Rayos - Asesinos Aguilas 1:2