Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 13:29
  • Bekerwedstrijd: Play Off
  • Stadion: 圣西罗
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 14164
胜利AC米兰 Crimson Typhoon
szq520zq Tactiek 352
51% Balbezit 49%
28% Spel op eigen helft 72%
38 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
37.1 gemiddelde waardering 25.2
uitstekend Schieten matig
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Lingyun kopt de bal weg. Daar is Baojiang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jichang legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baojiang raakt geblesseerd tijdens het duel. Wukovics zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Longteng bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Doeltrap. Longteng trapt de bal weg van het doel. Sarris met een sublieme pass. Baojiang rent richting de bal. Baojiang draait met de bal, schiet en ... Longteng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lingyun rent richting de bal. Lingyun draait met de bal, schiet en ... Longteng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Shenyang is nu in balbezit. Gładki verovert de bal door een tackle van achteren. Gładki geeft een hoge lob. Baojiang is nu in balbezit. Baojiang schiet op doel. Longteng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lingyun rent richting de bal. Lingyun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
胜利AC米兰 - Crimson Typhoon 1:0

12e minuut.
Wei bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingyun verovert de bal door een tackle van achteren. Lingyun probeert naar een medespeler te passen. Wukovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Wukovics schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
胜利AC米兰 - Crimson Typhoon 2:0

17e minuut.
Klungelig pakt Yonghai de bal. Wukovics rent richting de bal. Baojiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Wukovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Wukovics schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baojiang rent richting de bal. Baojiang schiet op doel. Longteng maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lingyun probeert naar een medespeler te passen. Baojiang rent richting de bal. Wukovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Wukovics schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
胜利AC米兰 - Crimson Typhoon 3:0

25e minuut.
Wukovics is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yonghai. Wukovics is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krzymowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lingyun kan de bal niet met de borst controleren. Lingyun passt de bal in één keer door. Baojiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Baojiang haalt uit met een fantastische trap. Longteng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Niuniu rent richting de bal. Niuniu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Shengjie de bal. Wulong is nu in balbezit. Wulong schiet op doel. Ratinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Wukovics kopt de bal weg. Klungelig pakt Sarris de bal. Sarris probeert naar een medespeler te passen. Lingyun is nu in balbezit. Lingyun haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
胜利AC米兰 - Crimson Typhoon 4:0

29e minuut.
Daar is Jichang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jichang geeft een lange en hoge pass. Daar is Gładki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wulong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulong haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Wukovics passt de bal zonder na te denken. Ghinescu is nu in balbezit. Ghinescu passt de bal zonder na te denken. Lingyun heeft problemen om de bal te vangen. Lingyun schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Yonghai heeft problemen om de bal te vangen. Baojiang rent richting de bal. Baojiang draait met de bal, schiet en ... Longteng bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
胜利AC米兰 - Crimson Typhoon 5:0

35e minuut.
Shenyang met de inworp. Wukovics speelt de bal door. Baojiang is nu in balbezit. Baojiang draait met de bal, schiet en ... Longteng maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Shangxian geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarris met de inworp. Wukovics rent richting de bal. Wukovics draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ghinescu geeft een hoge lob. Lingyun kopt de bal weg. Baojiang is nu in balbezit. Baojiang schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
胜利AC米兰 - Crimson Typhoon 6:0

41e minuut.
Wulong passt de bal met de wreef. Shengjie rent richting de bal. Shengjie passt de bal in één keer door. Lifan rent richting de bal. Lifan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Yonghai is nu in balbezit. Wukovics onderschept slim de pass. Wukovics speelt de bal door. Baojiang heeft problemen om de bal te vangen. Baojiang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
胜利AC米兰 - Crimson Typhoon 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 胜利AC米兰 35%, Crimson Typhoon 65%.
胜利AC米兰 - Crimson Typhoon 7:0

48e minuut.
Shenyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarris verovert de bal door een tackle van achteren. Sarris speelt de bal door. Wukovics is nu in balbezit. Wukovics haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Daar is Wukovics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzymowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzymowski met een sublieme pass. Baojiang rent richting de bal. Baojiang haalt uit met een fantastische trap. Longteng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sarris met een sublieme pass. Jichang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wukovics rent richting de bal. Wukovics draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
胜利AC米兰 - Crimson Typhoon 8:0

53e minuut.
Sarris bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarris geeft een lange en hoge pass. Daar is Haoliang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lingyun is nu in balbezit. Lingyun schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baojiang rent richting de bal. Baojiang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
胜利AC米兰 - Crimson Typhoon 9:0

58e minuut.
Klungelig pakt Shengjie de bal. Wukovics rent richting de bal. Wukovics passt de bal in één keer door. Baojiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Baojiang schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu passt de bal met de wreef. Lingyun is nu in balbezit. Lingyun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
胜利AC米兰 - Crimson Typhoon 10:0

62e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Longteng niet meer kan verder spelen. Gendün komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Klungelig pakt Shengjie de bal. Wukovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Wukovics speelt de bal door. Lingyun is nu in balbezit. Lingyun haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
胜利AC米兰 - Crimson Typhoon 11:0

65e minuut.
Daar is Wukovics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wukovics probeert naar een medespeler te passen. Lingyun is nu in balbezit. Lingyun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
胜利AC米兰 - Crimson Typhoon 12:0

67e minuut.
Wukovics probeert naar een medespeler te passen. Baojiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Baojiang passt de bal met de wreef. Lingyun is nu in balbezit. Lingyun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
胜利AC米兰 - Crimson Typhoon 13:0

68e minuut.
Lingyun passt de bal in één keer door. Baojiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonghai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yonghai krijgt een gele kaart. Baojiang raakt geblesseerd tijdens het duel. Krzymowski met een snel genomen vrije trap. Daar is Baojiang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baojiang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gendün trapt de bal weg. Wulong kopt de bal weg. Handza kan de bal niet met de borst controleren. Lifan rent richting de bal. Lifan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Wukovics rent richting de bal. Lingyun rent richting de bal. Lingyun passt de bal met de wreef. Baojiang is nu in balbezit. Baojiang draait met de bal, schiet en ... Gendün bokst de bal weg.

75e minuut.
Jichang is nu in balbezit. Jichang passt de bal zonder na te denken. Shenyang rent richting de bal. Krzymowski onderschept slim de pass. Krzymowski geeft een lange en hoge pass. Gendün kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Niuniu geeft de bal voor. Klungelig pakt Sarris de bal. Sarris met een sublieme pass. Lingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingyun haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
胜利AC米兰 - Crimson Typhoon 14:0

83e minuut.
Wukovics rent richting de bal. Klungelig pakt Wukovics de bal. Baojiang is nu in balbezit. Wukovics is nu in balbezit. Wukovics haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
胜利AC米兰 - Crimson Typhoon 15:0

86e minuut.
Gendün trapt de bal weg. Ghinescu kopt de bal weg. Haoliang heeft problemen om de bal te vangen. Lingyun rent richting de bal. Lingyun schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ghinescu neemt de hoekschop. Klungelig pakt Lingyun de bal. Lingyun haalt uit met een fantastische trap. Gendün maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ghinescu met een sublieme pass. Wukovics probeert naar een medespeler te passen. Lingyun is nu in balbezit. Lingyun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
胜利AC米兰 - Crimson Typhoon 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 胜利AC米兰 21%, Crimson Typhoon 79%.
胜利AC米兰 - Crimson Typhoon 16:0