Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 13:29
  • Bekerwedstrijd: Play Off
  • Stadion: SES United Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2889
SES United shenhuaFC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Guozhu probeert naar een medespeler te passen. Nanhui rent richting de bal. Nanhui geeft de bal voor. Pingfeng is nu in balbezit. Pingfeng geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Huaqing probeert naar een medespeler te passen. Guang rent richting de bal. Guang speelt de bal door. Lizhi rent richting de bal. Lizhi schiet op doel. Liting bokst de bal weg.

38e minuut.
Lizhi rent richting de bal. Lizhi speelt de bal door. Wenshun rent richting de bal. Wenshun schiet op doel. Liting werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SES United - shenhuaFC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SES United 45%, shenhuaFC 55%.
SES United - shenhuaFC 1:0

47e minuut.
Yuanzhang verovert de bal door een tackle van achteren. Yuanzhang geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yujia de bal. Jingrun is nu in balbezit. Jingrun schiet op doel. Erkang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SES United - shenhuaFC 1:1

54e minuut.
Klungelig pakt Huaqing de bal. Huaqing passt de bal zonder na te denken. Pengpeng is nu in balbezit. Wenshun verovert de bal door een tackle van achteren. Wenshun haalt uit met een fantastische trap. Liting kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wenshun rent richting de bal. Wenshun draait met de bal, schiet en ... Liting probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Huaqing rent richting de bal. Huaqing probeert naar een medespeler te passen. Wenshun rent richting de bal. Wenshun haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Inworp. Guang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shunli rent richting de bal. Shunli geeft de bal voor. Wenshun springt en kopt de bal. Liting bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SES United 47%, shenhuaFC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SES United - shenhuaFC 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Wenshun bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenshun speelt de bal door. Yangpu is nu in balbezit. Jingrun verovert de bal door een tackle van achteren. Jingrun schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

93e minuut.
Nanhui is nu in balbezit. Guozhu onderschept slim de pass. Guozhu speelt de bal door. Wenshun bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenshun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SES United - shenhuaFC 2:1

96e minuut.
Kezhen heeft problemen om de bal te vangen. Kezhen kopt de bal weg. Guang bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingrun verovert de bal door een tackle van achteren. Jingrun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

100e minuut.
Yujia met een sublieme pass. Quanji geeft een hoge lob. Jueyuan kan de bal niet met de borst controleren. Wenshun rent richting de bal. Wenshun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SES United - shenhuaFC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SES United 66%, shenhuaFC 34%.
SES United - shenhuaFC 3:1

107e minuut.
Yujia bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingrun rent richting de bal. Aifu rent richting de bal. Jingrun rent richting de bal. Jingrun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SES United - shenhuaFC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SES United 44%, shenhuaFC 56%.
SES United - shenhuaFC 3:2