Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 13:30
  • Bekerwedstrijd: Play-off
  • Stadion: HaoNguyen Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3307
HaoNguyen Maru Jinair
HN_A Tactiek man chính
54% Balbezit 46%
13% Spel op eigen helft 87%
56 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 24.8
very good Schieten poor
solid Passen average
good Verdedigen weak


1e minuut.
Bùi Dương heeft problemen om de bal te vangen. Bùi Dương probeert naar een medespeler te passen. Vene bereikt de bal nog maar net als eerste. Vene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Maru Jinair 1:0

2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sivrice met de inworp. Melon met een sublieme pass. Bùi Dương rent richting de bal. Bùi Dương schiet op doel. Long Giang bokst de bal weg. Vene rent richting de bal. Vene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Maru Jinair 2:0

4e minuut.
Phúc Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Vene verovert de bal door een tackle van achteren. Vene speelt de bal door. Klungelig pakt Melon de bal. Melon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Maru Jinair 3:0

5e minuut.
Bùi Dương met de inworp. Raspudić met een sublieme pass. Melon is nu in balbezit. Melon haalt uit met een fantastische trap. Long Giang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Maru Jinair 4:0

6e minuut.
Raspudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Raspudić probeert naar een medespeler te passen. Vene rent richting de bal. Vene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Maru Jinair 5:0

7e minuut.
Raspudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Vene is nu in balbezit. Vene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Maru Jinair 6:0

9e minuut.
Sivrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivrice probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vene de bal. Vene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Maru Jinair 7:0

11e minuut.
Bùi Dương passt de bal in één keer door. Melon is nu in balbezit. Melon passt de bal met de wreef. Vene heeft problemen om de bal te vangen. Vene haalt uit met een fantastische trap. Long Giang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bùi Dương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bùi Dương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Maru Jinair 8:0

13e minuut.
Seńkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bùi Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Dương probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vene haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Inworp. Seńkowski met de inworp. Vene met een sublieme pass. Sivrice rent richting de bal. Sivrice schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Maru Jinair 9:0

15e minuut.
Bùi Dương met een snelle inworp. Raspudić met een sublieme pass. Melon is nu in balbezit. Melon haalt uit met een fantastische trap. Long Giang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Maru Jinair 10:0

16e minuut.
Daar is Raspudić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raspudić met een sublieme pass. Vene is nu in balbezit. Vene haalt uit met een fantastische trap. Long Giang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Maru Jinair 11:0

18e minuut.
Bùi Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Dương passt de bal in één keer door. Melon is nu in balbezit. Melon draait met de bal, schiet en ... Long Giang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Maru Jinair 12:0

19e minuut.
Seńkowski rent richting de bal. Raspudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vene is nu in balbezit. Vene haalt uit met een fantastische trap. Long Giang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Maru Jinair 13:0

21e minuut.
Bùi Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Dương passt de bal met de wreef. Melon rent richting de bal. Melon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Maru Jinair 14:0

24e minuut.
Speichler rent richting de bal. Seńkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Seńkowski met een sublieme pass. Vene bereikt de bal nog maar net als eerste. Vene draait met de bal, schiet en ... Long Giang bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Maru Jinair 15:0

27e minuut.
Lewator passt de bal met de wreef. Sivrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Melon bereikt de bal nog maar net als eerste. Melon haalt uit met een fantastische trap. Long Giang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Maru Jinair 16:0

31e minuut.
Long Giang rent richting de bal. Melon onderschept slim de pass. Melon probeert naar een medespeler te passen. Vene heeft problemen om de bal te vangen. Vene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Maru Jinair 17:0

32e minuut.
Melon rent richting de bal. Melon passt de bal in één keer door. Daar is Bùi Dương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vene rent richting de bal. Vene draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bùi Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Dương draait met de bal, schiet en ... Melon is nu in balbezit. Melon haalt uit met een fantastische trap. Long Giang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Maru Jinair 18:0

34e minuut.
Melon onderschept slim de pass. Melon speelt de bal door. Vene is nu in balbezit. Vene draait met de bal, schiet en ... Long Giang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Maru Jinair 19:0

35e minuut.
Phúc Lâm probeert naar een medespeler te passen. Văn Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Melon is nu in balbezit. Melon passt de bal in één keer door. Bùi Dương bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Maru Jinair 20:0

40e minuut.
Melon bereikt de bal nog maar net als eerste. Melon probeert naar een medespeler te passen. Bùi Dương heeft problemen om de bal te vangen. Bùi Dương draait met de bal, schiet en ... Vene probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Maru Jinair 21:0

42e minuut.
Vene is nu in balbezit. Vene geeft een hoge lob. Melon is nu in balbezit. Melon haalt uit met een fantastische trap. Long Giang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Maru Jinair 22:0

43e minuut.
Vene probeert naar een medespeler te passen. Sivrice speelt de bal door. Daar is Melon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Maru Jinair 23:0

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Soriano Casas de bal onder controle te krijgen. Inworp. Sivrice met een snelle inworp. Vene rent richting de bal. Vene haalt uit met een fantastische trap. Long Giang bokst de bal weg. Bùi Dương is nu in balbezit. Bùi Dương haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Melon heeft problemen om de bal te vangen. Melon probeert naar een medespeler te passen. Seńkowski is nu in balbezit. Seńkowski haalt uit met een fantastische trap. Vene probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Melon controleert de bal met de borst. Vene is nu in balbezit. Melon probeert naar een medespeler te passen. Raspudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Raspudić schiet op doel. Long Giang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vene is nu in balbezit. Vene schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HaoNguyen 10%, Maru Jinair 90%.
HaoNguyen - Maru Jinair 23:0

48e minuut.
Ðức Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Huy passt de bal in één keer door. Vene is nu in balbezit. Vene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Maru Jinair 24:0

49e minuut.
Vodić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raspudić met een sublieme pass. Vene is nu in balbezit. Vene haalt uit met een fantastische trap. Long Giang probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Maru Jinair 25:0

51e minuut.
Vene bereikt de bal nog maar net als eerste. Vene speelt de bal door. Melon bereikt de bal nog maar net als eerste. Melon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Sivrice passt de bal zonder na te denken. Lewator speelt de bal door. Melon heeft problemen om de bal te vangen. Melon draait met de bal, schiet en ... Long Giang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Maru Jinair 26:0

55e minuut.
Sivrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Melon met een sublieme pass. Vene rent richting de bal. Vene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Maru Jinair 27:0

57e minuut.
Sivrice neemt de hoekschop. Vene geeft een hoge lob. Seńkowski rent richting de bal. Seńkowski schiet op doel. Bùi Dương probeert de bal aan de voet te houden. Long Giang bokst de bal weg.

58e minuut.
Klungelig pakt Raspudić de bal. Ðức Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Raspudić onderschept slim de pass. Raspudić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Maru Jinair 28:0

60e minuut.
Vene rent richting de bal. Vene passt de bal zonder na te denken. Melon bereikt de bal nog maar net als eerste. Melon draait met de bal, schiet en ... Long Giang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Maru Jinair 29:0

61e minuut.
Văn Minh met de inworp. Melon is nu in balbezit. Melon probeert naar een medespeler te passen. Vene heeft problemen om de bal te vangen. Vene schiet op doel. Long Giang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Melon bereikt de bal nog maar net als eerste. Melon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Maru Jinair 30:0

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bùi Dương zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seńkowski speelt de bal door. Vene is nu in balbezit. Vene schiet op doel. Long Giang bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Maru Jinair 31:0

64e minuut.
Raspudić rent richting de bal. Raspudić probeert naar een medespeler te passen. Vene rent richting de bal. Vene schiet op doel. Long Giang probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Vene onderschept slim de pass. Vene probeert naar een medespeler te passen. Melon is nu in balbezit. Melon draait met de bal, schiet en ... Long Giang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Maru Jinair 32:0

66e minuut.
Osiecki geeft een hoge lob. Raspudić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raspudić met een sublieme pass. Vene is nu in balbezit. Vene schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sivrice met een snelle inworp. Melon is nu in balbezit. Vene is nu in balbezit. Vene schiet op doel. Long Giang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Melon is nu in balbezit. Melon haalt uit met een fantastische trap. Long Giang werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro met een sublieme pass. Vene rent richting de bal. Vene draait met de bal, schiet en ... Long Giang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Maru Jinair 33:0

70e minuut.
Melon verovert de bal door een tackle van achteren. Melon probeert naar een medespeler te passen. Vene bereikt de bal nog maar net als eerste. Vene schiet op doel. Long Giang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Maru Jinair 34:0

72e minuut.
Pietrafesa geeft een lange en hoge pass. Navarro probeert naar een medespeler te passen. Vene heeft problemen om de bal te vangen. Vene draait met de bal, schiet en ... Long Giang maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Melon bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Maru Jinair 35:0

75e minuut.
Osiecki speelt de bal door. Speichler probeert naar een medespeler te passen. Chí Hiếu is nu in balbezit. Seńkowski onderschept slim de pass. Seńkowski geeft een lange en hoge pass. Long Giang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vene rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Maru Jinair 36:0

79e minuut.
Ðức Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Melon bereikt de bal nog maar net als eerste. Melon passt de bal met de wreef. Bùi Dương rent richting de bal. Bùi Dương schiet op doel. Long Giang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Melon rent richting de bal. Vene rent richting de bal. Vene passt de bal met de wreef. Bùi Dương rent richting de bal. Bùi Dương schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HaoNguyen 16%, Maru Jinair 84%.
HaoNguyen - Maru Jinair 36:0