Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CODM MoHaMMeDiA SC GoldBugs
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 20.6
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Faraj passt de bal zonder na te denken. Khalilo is nu in balbezit. Alami speelt de bal door. Khalilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalilo draait met de bal, schiet en ... Fenan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fenan speelt de bal door. Atachi kopt de bal weg. Hadrioui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadrioui draait met de bal, schiet en ... Khalid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
El Khalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelassi is nu in balbezit. Faraj schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Faraj krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Mansour is nu in balbezit. Khashab begaat een overtreding. Mansour is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mansour met een snel genomen vrije trap. Khalilo is nu in balbezit. Khalilo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CODM MoHaMMeDiA - SC GoldBugs 1:0

37e minuut.
Hashimi probeert naar een medespeler te passen. Mansour bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansour geeft de bal voor. Khalilo is nu in balbezit. Khalilo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CODM MoHaMMeDiA 49%, SC GoldBugs 51%.
CODM MoHaMMeDiA - SC GoldBugs 1:0

50e minuut.
Khashab verovert de bal door een tackle van achteren. Khashab met een sublieme pass. Zahir is nu in balbezit. Hadrioui onderschept slim de pass. Hadrioui draait met de bal, schiet en ... Khalid bokst de bal weg.

57e minuut.
Belakhdar kopt de bal weg. Faraj heeft problemen om de bal te vangen. Faraj met een sublieme pass. Khalilo is nu in balbezit. Khalilo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Faraj speelt de bal door. Belakhdar rent richting de bal. Belakhdar probeert naar een medespeler te passen. Khalilo rent richting de bal. Khalilo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Zahir geeft een hoge lob. Inworp. Ghalib met de inworp. Atachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Atachi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CODM MoHaMMeDiA 53%, SC GoldBugs 47%.
CODM MoHaMMeDiA - SC GoldBugs 1:0