Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uthai Thani Blues Chanthaburi Reds
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


21e minuut.
Seangsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ming rent richting de bal. Seangsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ming raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ming kan niet meer verder spelen. Seangsen komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Seangsen draait met de bal, schiet en ... Dacheng kopt de bal weg. Daar is Seangsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panturarranasriyothin is nu in balbezit. Panturarranasriyothin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Panturarranasriyothin is nu in balbezit. Jian is nu in balbezit. Panturarranasriyothin verovert de bal door een tackle van achteren. Seangsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Seangsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uthai Thani Blues - Chanthaburi Reds 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uthai Thani Blues 48%, Chanthaburi Reds 52%.
Uthai Thani Blues - Chanthaburi Reds 1:0

58e minuut.
Dacheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dacheng geeft de bal voor. Seangsen met een sublieme pass. Bin is nu in balbezit. Bin geeft een hoge lob. Thongsamutr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guifeng rent richting de bal. Guifeng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Uthai Thani Blues - Chanthaburi Reds 1:1

71e minuut.
Photong is nu in balbezit. Ritdee onderschept slim de pass. Ritdee probeert naar een medespeler te passen. Guifeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Guifeng haalt uit met een fantastische trap. Thongsamutr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Chun Chang geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wooi ling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seangsen geeft de bal voor. Panturarranasriyothin is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Dongjia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritdee rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dongjia. Ritdee raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ritdee kan niet meer verder spelen. Boonkerd komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Seangsen kopt de bal weg. Boonkerd is nu in balbezit. Boonkerd passt de bal zonder na te denken. Guifeng is nu in balbezit. Guifeng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uthai Thani Blues - Chanthaburi Reds 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uthai Thani Blues 58%, Chanthaburi Reds 42%.
Uthai Thani Blues - Chanthaburi Reds 1:2