Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pattani Titans Pathum Thani Devils
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Boon-Nam passt de bal in één keer door. Pinthong met een sublieme pass. Suparman bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusitwilai rent richting de bal. Dusitwilai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Peng die Sau probeert naar een medespeler te passen. Dusitwilai is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yhakin. Dusitwilai raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dusitwilai kan niet meer verder spelen. Kangjin komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Rermkjjakam passt de bal zonder na te denken. Onpadee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kangjin verovert de bal door een tackle van achteren. Kangjin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pattani Titans - Pathum Thani Devils 1:0

37e minuut.
Pinthong rent richting de bal. Boon-Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinthong speelt de bal door. Kangjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kangjin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kositpipatpong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kositpipatpong speelt de bal door. Daar is Kangjin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kangjin schiet op doel. Onpadee onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pattani Titans 42%, Pathum Thani Devils 58%.
Pattani Titans - Pathum Thani Devils 1:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kitsuwan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prompetch is nu in balbezit. Prompetch schiet op doel. Wongkumlao probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kitsuwan zal de hoekschop nemen. Yhakin is nu in balbezit. Yhakin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Kositpipatpong de bal. Kositpipatpong geeft een lange en hoge pass. Kangjin springt en kopt de bal. Rojjaroen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojjaroen schiet op doel. bin Mat Dali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Onpadee de bal. Kangjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kangjin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pattani Titans - Pathum Thani Devils 2:0

76e minuut.
Baifan rent richting de bal. Fung onderschept slim de pass. Fung speelt de bal door. Prompetch is nu in balbezit. Prompetch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pattani Titans - Pathum Thani Devils 2:1

87e minuut.
Kositpipatpong passt de bal in één keer door. Yhakin is nu in balbezit. Kangjin onderschept slim de pass. Kangjin schiet op doel. bin Mat Dali maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pattani Titans - Pathum Thani Devils 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pattani Titans 53%, Pathum Thani Devils 47%.
Pattani Titans - Pathum Thani Devils 3:1