Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fénix Rojo Ambulantes Martillos
Golpe fantasma Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
15% Spel op eigen helft 85%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 18.5
uitstekend Schieten zwak
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Novicki passt de bal met de wreef. Kotorowski rent richting de bal. Kotorowski speelt de bal door. Podżorski rent richting de bal. Podżorski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Piquet geeft de bal voor. Kotorowski kopt de bal weg. Daar is Podżorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podżorski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hernandez de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Poehner probeert de bal aan de voet te houden. Poehner geeft de bal voor. Gajdzis met een sublieme pass. Kotorowski rent richting de bal. Kotorowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Cabañas met een sublieme pass. Gajdzis is nu in balbezit. Gajdzis geeft de bal voor. Podżorski is nu in balbezit. Podżorski draait met de bal, schiet en ... Cabañas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gajdzis rent richting de bal. Podżorski rent richting de bal. Podżorski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fénix Rojo - Ambulantes Martillos 1:0

14e minuut.
Hernandez met een harde bal richting middenveld. Gajdzis kopt de bal weg. Kotorowski speelt de bal door. Podżorski rent richting de bal. Podżorski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fénix Rojo - Ambulantes Martillos 2:0

17e minuut.
Novicki rent richting de bal. Novicki geeft de bal voor. Gajdzis rent richting de bal. Podżorski is nu in balbezit. Podżorski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Cabañas trapt de bal weg van het doel. Gajdzis met een sublieme pass. Podżorski is nu in balbezit. Podżorski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fénix Rojo - Ambulantes Martillos 3:0

20e minuut.
Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajdzis verovert de bal door een tackle van achteren. Novicki probeert naar een medespeler te passen. Podżorski rent richting de bal. Podżorski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kotorowski geeft een hoge lob. Bolovan rent richting de bal. Hidalgo rent richting de bal. Podżorski onderschept slim de pass. Podżorski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fénix Rojo - Ambulantes Martillos 4:0

29e minuut.
Hidalgo rent richting de bal. Podżorski onderschept slim de pass. Podżorski probeert naar een medespeler te passen. Kotorowski is nu in balbezit. Kotorowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Novicki rent richting de bal. Novicki speelt de bal door. Hernandez is nu in balbezit. Podżorski onderschept slim de pass. Podżorski draait met de bal, schiet en ... Cabañas bokst de bal weg.

36e minuut.
Podżorski kan de bal niet met de borst controleren. Muñoz is nu in balbezit. Podżorski onderschept slim de pass. Podżorski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fénix Rojo - Ambulantes Martillos 5:0

45e minuut.
Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Podżorski verovert de bal door een tackle van achteren. Podżorski passt de bal in één keer door. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Demanet komt het veld opgelopen. Swadźba komt het veld opgelopen. Leocádio komt het veld opgelopen. Stańko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fénix Rojo 17%, Ambulantes Martillos 83%.
Fénix Rojo - Ambulantes Martillos 5:0

46e minuut.
Fuentes speelt de bal door. Renderos Iraheta heeft problemen om de bal te vangen. Podżorski onderschept slim de pass. Kotorowski is nu in balbezit. Kotorowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Swadźba onderschept slim de pass. Swadźba met een sublieme pass. Kotorowski rent richting de bal. Kotorowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hernandez de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fénix Rojo - Ambulantes Martillos 6:0

53e minuut.
Navarro geeft een lange en hoge pass. Podżorski rent richting de bal. Podżorski passt de bal zonder na te denken. Kotorowski rent richting de bal. Kotorowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Swadźba is nu in balbezit. Cerén is nu in balbezit. Swadźba verovert de bal door een tackle van achteren. Swadźba geeft een lange en hoge pass. Kotorowski krijgt zijn hoofd ertegen. Cabañas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Podżorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podżorski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fénix Rojo - Ambulantes Martillos 7:0

58e minuut.
Demanet geeft de bal voor. Navarro probeert de bal aan de voet te houden. Novicki geeft de bal voor. Podżorski rent richting de bal. Podżorski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kotorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotorowski draait met de bal, schiet en ... Cabañas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fénix Rojo - Ambulantes Martillos 8:0

62e minuut.
Doeltrap. Cabañas met een harde bal richting middenveld. Poehner speelt de bal door. Podżorski rent richting de bal. Podżorski schiet op doel. Cabañas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Podżorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajdzis probeert naar een medespeler te passen. Kotorowski is nu in balbezit. Kotorowski draait met de bal, schiet en ... Cabañas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fénix Rojo - Ambulantes Martillos 9:0

64e minuut.
Gajdzis rent richting de bal. Kotorowski rent richting de bal. Podżorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podżorski haalt uit met een fantastische trap. Cabañas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fénix Rojo - Ambulantes Martillos 10:0

65e minuut.
Klungelig pakt Renderos Iraheta de bal. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Podżorski de bal. Podżorski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Podżorski verovert de bal door een tackle van achteren. Podżorski passt de bal zonder na te denken. Kotorowski is nu in balbezit. Kotorowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Hernandez geeft de bal voor. Inworp. Swadźba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Podżorski is nu in balbezit. Podżorski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fénix Rojo - Ambulantes Martillos 11:0

72e minuut.
Novicki probeert naar een medespeler te passen. Kotorowski met een sublieme pass. Podżorski rent richting de bal. Podżorski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fénix Rojo - Ambulantes Martillos 12:0

74e minuut.
Swadźba probeert naar een medespeler te passen. Podżorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podżorski passt de bal met de wreef. Kotorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotorowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Poehner passt de bal zonder na te denken. Gajdzis kan de bal niet met de borst controleren. Gajdzis probeert naar een medespeler te passen. Podżorski rent richting de bal. Podżorski schiet op doel. Cabañas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fénix Rojo - Ambulantes Martillos 13:0

78e minuut.
Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotorowski passt de bal zonder na te denken. Novicki rent richting de bal. Novicki geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Fénix Rojo - Ambulantes Martillos 14:0

80e minuut.
Kotorowski rent richting de bal. Kotorowski passt de bal zonder na te denken. Podżorski is nu in balbezit. Podżorski schiet op doel. Cabañas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fénix Rojo - Ambulantes Martillos 15:0

84e minuut.
Kotorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kotorowski geeft een hoge lob. Podżorski is nu in balbezit. Podżorski haalt uit met een fantastische trap. Cabañas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fénix Rojo - Ambulantes Martillos 16:0

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Novicki met de inworp. Kotorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotorowski geeft een hoge lob. Podżorski is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fénix Rojo 12%, Ambulantes Martillos 88%.
Fénix Rojo - Ambulantes Martillos 16:0