Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC los 3 puntos chiches Poderosos Asteroides
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.5
matig Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Quintanilla geeft een lange en hoge pass. Bonilla rent richting de bal. Bonilla speelt de bal door. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Bonilla onderschept slim de pass. Mariona verovert de bal door een tackle van achteren. Acosta probeert naar een medespeler te passen. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Robles kopt de bal weg. Bonilla rent richting de bal. Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Barrera met een sublieme pass. Castillo is nu in balbezit. Alfaro onderschept slim de pass. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bonilla rent richting de bal. Mariona verovert de bal door een tackle van achteren. Mariona passt de bal met de wreef. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán Torres is nu in balbezit. Robles rent richting de bal. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC los 3 puntos chiches - Poderosos Asteroides 0:1

42e minuut.
Guzmán Torres met een sublieme pass. Valle geeft een hoge lob. Daar is Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto draait met de bal, schiet en ... Colunga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC los 3 puntos chiches - Poderosos Asteroides 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC los 3 puntos chiches 53%, Poderosos Asteroides 47%.
FC los 3 puntos chiches - Poderosos Asteroides 0:2

60e minuut.
Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Barrera rent richting de bal. Alfaro is nu in balbezit. Barrera is nu in balbezit. Barrera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Blas Lizama rent richting de bal. Barrera rent richting de bal. Barrera met een sublieme pass. Quintanilla rent richting de bal. Quintanilla geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Román is nu in balbezit. Román passt de bal in één keer door. Alfaro rent richting de bal. Alfaro schiet op doel. Casillas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC los 3 puntos chiches - Poderosos Asteroides 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC los 3 puntos chiches 37%, Poderosos Asteroides 63%.
FC los 3 puntos chiches - Poderosos Asteroides 1:2