Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pula Sporting Club Sikat Thunder
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 12.9
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


13e minuut.
Carangal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Luczon met de inworp. Billones bereikt de bal nog maar net als eerste. Billones haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sambile met een harde bal richting middenveld. Kanlungan rent richting de bal. Kanlungan speelt de bal door. Deang is nu in balbezit. Deang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabading met een snelle inworp. Billones geeft een hoge lob. Deang krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ambat met een sublieme pass. Billones rent richting de bal. Billones probeert naar een medespeler te passen. Deang heeft problemen om de bal te vangen. Deang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Klungelig pakt Bocasan de bal. Bocasan probeert naar een medespeler te passen. Sambile rent richting de bal. Deang verovert de bal door een tackle van achteren. Deang draait met de bal, schiet en ... Alvarez bokst de bal weg.

24e minuut.
Sambile bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambile probeert naar een medespeler te passen. Isip probeert de bal aan de voet te houden. Deang rent richting de bal. Deang draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

31e minuut.
Bocasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambat geeft de bal voor. Deang bereikt de bal nog maar net als eerste. Deang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pula Sporting Club - Sikat Thunder 1:0

44e minuut.
Bohol is nu in balbezit. Ambat is nu in balbezit. Sibayan begaat een overtreding. Sibayan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pula Sporting Club 34%, Sikat Thunder 66%.
Pula Sporting Club - Sikat Thunder 1:0

46e minuut.
Daar is Bohol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Billones rent richting de bal. Billones passt de bal met de wreef. Cabading bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabading geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Talusan is nu in balbezit. Cabading onderschept slim de pass. Cabading met een sublieme pass. Billones rent richting de bal. Billones schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ambat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibayan is nu in balbezit. Sibayan passt de bal in één keer door. Bohol is nu in balbezit. Bohol draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pula Sporting Club 47%, Sikat Thunder 53%.
Pula Sporting Club - Sikat Thunder 1:0