Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Embarrassing Rangers Bughaw Rangers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Klungelig pakt Layumas de bal. Sapodeng is nu in balbezit. Sapodeng speelt de bal door. Layumas is nu in balbezit. Layumas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Beligan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juco speelt de bal door. de la Cerna is nu in balbezit. de la Cerna schiet op doel. Babasa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Embarrassing Rangers - Bughaw Rangers 0:1

34e minuut.
Artadi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Liclican de bal. de la Cerna rent richting de bal. de la Cerna schiet op doel. Babasa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Embarrassing Rangers - Bughaw Rangers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Embarrassing Rangers 52%, Bughaw Rangers 48%.
Embarrassing Rangers - Bughaw Rangers 0:2

52e minuut.
Magbuhat rent richting de bal. Puruganan verovert de bal door een tackle van achteren. Puruganan speelt de bal door. Layumas is nu in balbezit. Layumas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Mauhay trapt de bal weg van het doel. Yagin kopt de bal weg. Bara heeft problemen om de bal te vangen. de la Cerna rent richting de bal. de la Cerna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bantoc geeft de bal voor. Puruganan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calajati. Calajati krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Liclican passt de bal zonder na te denken. Sapodeng rent richting de bal. Sapodeng speelt de bal door. Layumas is nu in balbezit. Layumas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Embarrassing Rangers - Bughaw Rangers 1:2

77e minuut.
Artadi passt de bal met de wreef. Magbuhat is nu in balbezit. Liclican geeft een hoge lob. Layumas rent richting de bal. Layumas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Embarrassing Rangers 52%, Bughaw Rangers 48%.
Embarrassing Rangers - Bughaw Rangers 1:2