Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ceska_Republika TePartí
433-test Tactiek 451V1
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 35.9
formidable Schieten average
very good Passen average
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Pule` met een sublieme pass. Klungelig pakt Baños de bal. Pule` is nu in balbezit. Pule` geeft een lange en hoge pass. Kaliński krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Pilszak geeft een lange en hoge pass. Chaviano kopt de bal weg. Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños onderschept slim de pass. Baños haalt uit met een fantastische trap. Duménigo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Pule` controleert de bal met de borst. Pule` passt de bal in één keer door. Tămâie met een sublieme pass. Kaliński is nu in balbezit. Kaliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Pule` bereikt de bal nog maar net als eerste. Pule` passt de bal met de wreef. Baños is nu in balbezit. Kaliński is nu in balbezit. Kaliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceska_Republika - TePartí 1:0

10e minuut.
Chaviano rent richting de bal. Chaviano met een sublieme pass. Daar is Baños, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baños schiet op doel. Duménigo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Font passt de bal zonder na te denken. Daar is Arteaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaliński rent richting de bal. Kaliński draait met de bal, schiet en ... Duménigo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kaliński kan de bal niet met de borst controleren. Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Kaliński onderschept slim de pass. Kaliński haalt uit met een fantastische trap. Duménigo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández passt de bal zonder na te denken. Tămâie speelt de bal door. Baños heeft problemen om de bal te vangen. Baños haalt uit met een fantastische trap. Duménigo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Veigas rent richting de bal. Baños onderschept slim de pass. Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños onderschept slim de pass. Baños draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Conte speelt de bal door. Pule` speelt de bal door. Baños rent richting de bal. Baños draait met de bal, schiet en ... Duménigo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceska_Republika - TePartí 2:0

23e minuut.
Poleno speelt de bal door. Conte heeft problemen om de bal te vangen. Conte probeert naar een medespeler te passen. Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Vitier geeft de bal voor. Poleno speelt de bal door. Conte bereikt de bal nog maar net als eerste. Conte geeft een lange en hoge pass. Kaliński springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Poleno rent richting de bal. Poleno speelt de bal door. Pule` bereikt de bal nog maar net als eerste. Pule` geeft de bal voor. Baños krijgt zijn hoofd ertegen. Duménigo bokst de bal weg.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Poleno de bal onder controle te krijgen. Tămâie met een sublieme pass. Daar is Baños, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baños schiet op doel. Duménigo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceska_Republika - TePartí 3:0

42e minuut.
Vitier passt de bal zonder na te denken. Font bereikt de bal nog maar net als eerste. Pule` tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pule` krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceska_Republika 26%, TePartí 74%.
Ceska_Republika - TePartí 3:0

50e minuut.
Arteaga met een snelle inworp. Morales rent richting de bal. Pule` legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Morales is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morales legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Kaliński kopt de bal weg. Baños rent richting de bal. Baños verovert de bal door een tackle van achteren. Pule` rent richting de bal. Pule` haalt uit met een fantastische trap. Duménigo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Pule` passt de bal zonder na te denken. Těšil is nu in balbezit. Těšil geeft een hoge lob. Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński draait met de bal, schiet en ... Duménigo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Klungelig pakt Pule` de bal. Pule` geeft de bal voor. Baños kopt de bal weg. Pule` rent richting de bal. Pule` geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Inworp. Conte met een snelle inworp. Arteaga speelt de bal door. Tămâie is nu in balbezit. Tămâie geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Kaliński heeft problemen om de bal te vangen. Kaliński met een sublieme pass. Baños rent richting de bal. Baños draait met de bal, schiet en ... Vitier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Fernández rent richting de bal. Poleno onderschept slim de pass. Pule` rent richting de bal. Baños rent richting de bal. Baños schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceska_Republika 33%, TePartí 67%.
Ceska_Republika - TePartí 3:0