Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Madwolves BayLove
KPF Tactiek defensiva Var1
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 42
uitstekend Schieten redelijk
uitstekend Passen zwak
uitstekend Verdedigen solide


12e minuut.
Djurovski speelt de bal door. Hinz heeft problemen om de bal te vangen. Hinz probeert naar een medespeler te passen. Čomić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čomić geeft een hoge lob. Matczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kutuzov is nu in balbezit. Kutuzov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Renner rent richting de bal. Kutuzov verovert de bal door een tackle van achteren. Kutuzov passt de bal met de wreef. Vitomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitomir schiet op doel. Matczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Madwolves - BayLove 1:0

25e minuut.
Vitomir passt de bal zonder na te denken. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz met een sublieme pass. Kutuzov rent richting de bal. Kutuzov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Djurovski geeft de bal voor. Klungelig pakt Kutuzov de bal. Devoldere is nu in balbezit. Kutuzov onderschept slim de pass. Kutuzov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konsa met de inworp. Kutuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutuzov schiet op doel. Renner probeert de bal aan de voet te houden. Matczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Dosca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosca passt de bal met de wreef. Konsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Konsa schiet op doel. Dosca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matczak bokst de bal weg.

34e minuut.
Fencenloben passt de bal in één keer door. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Konsa begaat een overtreding. Konsa krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Sarthou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baliţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliţiu speelt de bal door. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... Gurău verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Madwolves 26%, BayLove 74%.
FC Madwolves - BayLove 1:0

56e minuut.
Milewicz is nu in balbezit. Sarthou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Milewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kutuzov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Madwolves - BayLove 2:0

57e minuut.
Dosca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosca passt de bal in één keer door. Daar is Renner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutuzov draait met de bal, schiet en ... Matczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Gutiérrez de bal onder controle te krijgen. Podliński rent richting de bal. Konsa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Konsa krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

64e minuut.
Čomić rent richting de bal. Fencenloben onderschept slim de pass. Podliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Podliński geeft de bal voor. Gutiérrez krijgt zijn hoofd ertegen. Gurău verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Kutuzov is nu in balbezit. Devoldere is nu in balbezit. Kutuzov onderschept slim de pass. Kutuzov haalt uit met een fantastische trap. Matczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Madwolves - BayLove 3:0

73e minuut.
Milewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Milewicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fencenloben de bal. Kutuzov is nu in balbezit. Kutuzov schiet op doel. Matczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vitomir is nu in balbezit. Vitomir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Madwolves - BayLove 4:0

78e minuut.
Trejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez rent richting de bal. Dosca rent richting de bal. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Beştea speelt de bal door. Gutiérrez is nu in balbezit. Hinz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hinz krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Renner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitomir onderschept slim de pass. Nistor begaat een overtreding. Vitomir is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vitomir wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Madwolves 40%, BayLove 60%.
FC Madwolves - BayLove 4:0