Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Supreme `The Boss` Nady Wasl
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
bin Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nayhan rent richting de bal. Al Nayhan probeert naar een medespeler te passen. AL Harbi rent richting de bal. AL Harbi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
bin Shehhi met een sublieme pass. AL Sakhtyani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abdu Hareb. Abdu Hareb krijgt een gele kaart. AL Sakhtyani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fouad wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Fouad rent richting de bal. Fouad passt de bal met de wreef. Al Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Iba Mohsen verovert de bal door een tackle van achteren. Iba Mohsen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
AL Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hussain onderschept slim de pass. Fouad onderschept slim de pass. AL Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Sakhtyani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme `The Boss` - Nady Wasl 0:1

28e minuut.
Iba Mohsen is nu in balbezit. Iba Mohsen passt de bal zonder na te denken. bin AL Omer probeert naar een medespeler te passen. AL Harbi bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Harbi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supreme `The Boss` 52%, Nady Wasl 48%.
Supreme `The Boss` - Nady Wasl 0:1

55e minuut.
bin Shareef bereikt de bal nog maar net als eerste. Fouad rent richting de bal. Fouad passt de bal zonder na te denken. AL Sakhtyani rent richting de bal. AL Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap. Al Anbari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Daar is Abdu Hareb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fouad verovert de bal door een tackle van achteren. Fouad passt de bal met de wreef. AL Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Sakhtyani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme `The Boss` - Nady Wasl 0:2

77e minuut.
Al Majed kopt de bal weg. Daar is Fouad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdu Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. Fouad verovert de bal door een tackle van achteren. Fouad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
bin Shehhi geeft de bal voor. AL Harbi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Metsu begaat een overtreding. AL Harbi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. AL Harbi kan niet meer verder spelen. Uthman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supreme `The Boss` 54%, Nady Wasl 46%.
Supreme `The Boss` - Nady Wasl 0:2