Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Academia Romero F.C Leones del Parque
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Martinez rent richting de bal. Martinez passt de bal in één keer door. Caravaca rent richting de bal. Duarte verovert de bal door een tackle van achteren. Duarte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Romero F.C - Leones del Parque 0:1

28e minuut.
Núñez passt de bal in één keer door. Rendon rent richting de bal. Rendon passt de bal met de wreef. Coca is nu in balbezit. Coca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Picón geeft de bal voor. Inworp. Rendon met de inworp. Coca rent richting de bal. Coca geeft een hoge lob. Antunez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia Romero F.C 44%, Leones del Parque 56%.
Academia Romero F.C - Leones del Parque 0:1

46e minuut.
Duarte probeert naar een medespeler te passen. Medford bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez onderschept slim de pass. Núñez haalt uit met een fantastische trap. Antunez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Almendra bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Antunez bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendra rent richting de bal. De bal raakt de paal. Antunez bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendra rent richting de bal. Paal! Antunez bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendra is nu in balbezit. Paal! Antunez is nu in balbezit. Almendra is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Antunez bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendra bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

47e minuut.
Almendra rent richting de bal. Antunez rent richting de bal. Almendra is nu in balbezit. Antunez rent richting de bal. Almendra is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Academia Romero F.C - Leones del Parque 1:1

53e minuut.
Coca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Almerich komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Del Cid geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arevalo de bal. Núñez is nu in balbezit. Almerich is nu in balbezit. Almerich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Arevalo heeft problemen om de bal te vangen. Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro met een sublieme pass. Núñez is nu in balbezit. Núñez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Arevalo is nu in balbezit. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro passt de bal met de wreef. Almerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Almerich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Picón bereikt de bal nog maar net als eerste. Picón geeft de bal voor. España kopt de bal weg. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caravaca kopt de bal weg. Pinto controleert de bal met de borst. Alfaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alfaro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia Romero F.C 35%, Leones del Parque 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Academia Romero F.C - Leones del Parque 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Daar is Núñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Núñez passt de bal in één keer door. Almerich is nu in balbezit. Almerich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

92e minuut.
Picón trapt de bal weg van het doel. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo met een sublieme pass. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Romero F.C - Leones del Parque 1:2

97e minuut.
Arevalo met een sublieme pass. Orlich rent richting de bal. Orlich geeft een lange en hoge pass. Duarte is nu in balbezit. Duarte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia Romero F.C 66%, Leones del Parque 34%.
Academia Romero F.C - Leones del Parque 1:2

116e minuut.
Duarte heeft problemen om de bal te vangen. España is nu in balbezit. Duarte onderschept slim de pass. Duarte draait met de bal, schiet en ... De Vreese probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

117e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Robles zal de hoekschop nemen. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. España legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Duarte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Medford neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

118e minuut.
Pinto geeft een hoge lob. De Vreese heeft problemen om de bal te vangen. Duarte rent richting de bal. Duarte schiet op doel. Francia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Romero F.C - Leones del Parque 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia Romero F.C 36%, Leones del Parque 64%.
Academia Romero F.C - Leones del Parque 1:3