Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zemnyje Gornyak Novyje Pticy
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 15.7
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Deli kopt de bal weg. Aleynikov heeft problemen om de bal te vangen. Aleynikov met een sublieme pass. Menlikhozha rent richting de bal. Menlikhozha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Novopashin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sagyndyk. Novopashin raakt geblesseerd tijdens het duel. Novopashin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Abdikarimov de bal. Polyakov is nu in balbezit. Polyakov draait met de bal, schiet en ... Malyshev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemnyje Gornyak - Novyje Pticy 0:1

24e minuut.
Sagyndyk is nu in balbezit. Deli onderschept slim de pass. Deli passt de bal met de wreef. Polyakov is nu in balbezit. Polyakov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Karpenko rent richting de bal. Karpenko passt de bal in één keer door. Ivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Menlikhozha rent richting de bal. Menlikhozha schiet op doel. Karpenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Massimov met een sublieme pass. Polyakov is nu in balbezit. Solomin bereikt de bal nog maar net als eerste. Polyakov rent richting de bal. Polyakov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemnyje Gornyak 52%, Novyje Pticy 48%.
Zemnyje Gornyak - Novyje Pticy 0:1

50e minuut.
Muminov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Novopashin bereikt de bal nog maar net als eerste. Novopashin geeft een lange en hoge pass. Polyakov rent richting de bal. Polyakov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Deli verovert de bal door een tackle van achteren. Aleynikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Deli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aleynikov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Aleynikov kan niet meer verder spelen. Korolev komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kazhegeldin met de inworp. Deli is nu in balbezit. Deli geeft een lange en hoge pass. Polyakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Polyakov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemnyje Gornyak 41%, Novyje Pticy 59%.
Zemnyje Gornyak - Novyje Pticy 0:1