Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nisar Pavilyoni Olaman Uy
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Buyoqlarov probeert naar een medespeler te passen. Olchanov rent richting de bal. Asosiniv rent richting de bal. Olchanov verovert de bal door een tackle van achteren. Olchanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Olchanov passt de bal met de wreef. Bayramov rent richting de bal. Abbasov maakt een afschuwelijke overtreding. Abbasov krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Qulg`anov is nu in balbezit. Qulg`anov passt de bal in één keer door. Sutov rent richting de bal. Zardiyev rent richting de bal. Zardiyev haalt uit met een fantastische trap. Narisov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Bekinbeyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekinbeyev probeert naar een medespeler te passen. G`ulamafov kan de bal niet met de borst controleren. Bilmindanov rent richting de bal. Bilmindanov passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Nisar Pavilyoni - Olaman Uy 1:0

31e minuut.
Ibragimov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ahimurov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raxmatov geeft de bal voor. Zardiyev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nisar Pavilyoni 49%, Olaman Uy 51%.
Nisar Pavilyoni - Olaman Uy 1:0

49e minuut.
Bilmindanov is nu in balbezit. Bilmindanov met een sublieme pass. Olchanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Olchanov schiet op doel. Moldahanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Koranov is nu in balbezit. Koranov met een sublieme pass. Mumkanov rent richting de bal. Bayramov onderschept slim de pass. Bayramov geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Soatov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Urodov komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Ahimurov met de inworp. Raxmatov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sutov de bal. Zardiyev rent richting de bal. Zardiyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nisar Pavilyoni - Olaman Uy 1:1

85e minuut.
Mumkanov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bayramov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bilmindanov is nu in balbezit. Bilmindanov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Raxmatov geeft een lange en hoge pass. Qulg`anov met een sublieme pass. Daar is Abbasov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abbasov passt de bal in één keer door. Sutov verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nisar Pavilyoni - Olaman Uy 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nisar Pavilyoni 61%, Olaman Uy 39%.
Nisar Pavilyoni - Olaman Uy 1:2