Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ahli Sokkar Tawiel Wahs
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Zarabi met de inworp. Ousserir rent richting de bal. Met opzet legt Youcef zijn tegenspeler op de grond. Youcef is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

8e minuut.
Bencheikh draait met de bal, schiet en ... Natouri probeert de bal aan de voet te houden. Boumedienne bereikt de bal nog maar net als eerste. Boumedienne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahli Sokkar - Tawiel Wahs 1:0

8e minuut.
Khadda met een sublieme pass. Daar is Cheklam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Natouri is nu in balbezit. Bencheikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencheikh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Nasri is nu in balbezit. Natouri verovert de bal door een tackle van achteren. Natouri passt de bal met de wreef. Khadda bereikt de bal nog maar net als eerste. Khadda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bouabdallah kopt de bal weg. Daar is Khadda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nasri rent richting de bal. Khadda onderschept slim de pass. Khadda haalt uit met een fantastische trap. Khalef probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahli Sokkar 40%, Tawiel Wahs 60%.
Ahli Sokkar - Tawiel Wahs 1:0

50e minuut.
Belkheir heeft problemen om de bal te vangen. Belkheir probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arrache de bal. Boumedienne is nu in balbezit. Boumedienne haalt uit met een fantastische trap. Wattar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Aït-Alia rent richting de bal. Cheklam onderschept slim de pass. Cheklam passt de bal met de wreef. Bouabdallah rent richting de bal. Bouabdallah geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Cheklam is nu in balbezit. Cheklam probeert naar een medespeler te passen. Khadda is nu in balbezit. Khadda draait met de bal, schiet en ... Bensaoula probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bensaoula kopt de bal weg. Belkheir rent richting de bal. Belkheir probeert naar een medespeler te passen. Bencheikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencheikh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahli Sokkar 48%, Tawiel Wahs 52%.
Ahli Sokkar - Tawiel Wahs 1:0