Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real COL F.C. El Bajo F.C.
5112D WING Tactiek GOL
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 9
44.2 gemiddelde waardering 29.8
adequate Schieten weak
good Passen weak
good Verdedigen average


9e minuut.
Kowalik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Chapecó stond buitenspel. Roscio neemt vlug de vrije trap. Barboza is nu in balbezit. Barboza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sobacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobacki geeft een lange en hoge pass. Daar is Peralta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szrnka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pacheco is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Peralta heeft problemen om de bal te vangen. Mancera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancera geeft de bal voor. Sobacki rent richting de bal. Sobacki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Chapecó stond buitenspel. Roscio neemt vlug de vrije trap. Sobacki rent richting de bal. Daar is Sobacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobacki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Hinostroza rent richting de bal. Hinostroza geeft een hoge lob. Inworp. Sobacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palomón geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Machís geeft de bal voor. Daar is Reis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza draait met de bal, schiet en ... Szrnka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - El Bajo F.C. 1:0

38e minuut.
Marcano is nu in balbezit. Marcano passt de bal in één keer door. Sobacki rent richting de bal. Sobacki schiet op doel. Szrnka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - El Bajo F.C. 2:0

45e minuut.
Carmona passt de bal met de wreef. Sobacki is nu in balbezit. Sobacki probeert naar een medespeler te passen. Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real COL F.C. 46%, El Bajo F.C. 54%.
Real COL F.C. - El Bajo F.C. 2:0

82e minuut.
Fischer kopt de bal weg. Aguilera rent richting de bal. Met opzet legt Chapecó zijn tegenspeler op de grond. Chapecó krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Daar is Sobacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobacki geeft de bal voor. Peralta heeft problemen om de bal te vangen. Barboza is nu in balbezit. Barboza schiet op doel. Szrnka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real COL F.C. 45%, El Bajo F.C. 55%.
Real COL F.C. - El Bajo F.C. 2:0