Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:31
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ADOLF Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3190
Walka Zabrze Sporting Cristal -- Peru
junior 4-2-2-2 Tactiek New CCU_td_1.3
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
46.8 gemiddelde waardering 47.5
good Schieten excellent
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


16e minuut.
Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bułka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Głąbiński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jáuregui rent richting de bal. Godderie verovert de bal door een tackle van achteren. Godderie schiet op doel. Ackerlin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Sporting Cristal -- Peru 1:0

18e minuut.
Mariátegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Minassyan is nu in balbezit. Mariátegui onderschept slim de pass. Mariátegui heeft problemen om de bal te vangen. Mariátegui schiet op doel. Bolec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zúńiga rent richting de bal. Zúńiga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Walka Zabrze - Sporting Cristal -- Peru 1:1

26e minuut.
Navarro geeft een lange en hoge pass. Willwersch is nu in balbezit. Zúńiga onderschept slim de pass. Zúńiga haalt uit met een fantastische trap. Bolec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Sporting Cristal -- Peru 1:2

32e minuut.
Valdez geeft de bal voor. Kolendarić heeft problemen om de bal te vangen. Bobadilla geeft een hoge lob. Mariátegui rent richting de bal. Mariátegui schiet op doel. Bolec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo geeft een lange en hoge pass. Daar is Ossowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariátegui rent richting de bal. Mariátegui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Sporting Cristal -- Peru 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walka Zabrze 64%, Sporting Cristal -- Peru 36%.
Walka Zabrze - Sporting Cristal -- Peru 1:3

46e minuut.
Di Pietro komt het veld opgelopen. Domuś komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Di Pietro kopt de bal weg. Domuś rent richting de bal. Domuś passt de bal in één keer door. Di Pietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pietro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Sporting Cristal -- Peru 1:4

57e minuut.
Salas geeft de bal voor. Daar is Navarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro passt de bal zonder na te denken. Di Pietro is nu in balbezit. Di Pietro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Jáuregui verovert de bal door een tackle van achteren. Jáuregui geeft een hoge lob. Daar is Głąbiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Pietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pietro draait met de bal, schiet en ... Bolec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Głąbiński onderschept slim de pass. Głąbiński probeert naar een medespeler te passen. Asumägi is nu in balbezit. Di Pietro verovert de bal door een tackle van achteren. Di Pietro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bobadilla onderschept slim de pass. Redondo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Głąbiński. Głąbiński krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Willwersch is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Navarro met de inworp. Domuś is nu in balbezit. Domuś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Domuś speelt de bal door. Di Pietro rent richting de bal. Di Pietro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Redondo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grnčarov komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Ossowski rent richting de bal. Ossowski speelt de bal door. Di Pietro rent richting de bal. Di Pietro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Sporting Cristal -- Peru 1:5

89e minuut.
Bułka onderschept slim de pass. Bułka met een sublieme pass. Vargas is nu in balbezit. Vargas geeft een lange en hoge pass. Godderie krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walka Zabrze 55%, Sporting Cristal -- Peru 45%.
Walka Zabrze - Sporting Cristal -- Peru 1:5