Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:22
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Purple Hills
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4031
Recolta T. Vladimirescu Sacalaz Tm
Creanta Tactiek NC
50% Balbezit 50%
6% Spel op eigen helft 94%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 48.2
average Schieten good
excellent Passen good
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Tłusty bereikt de bal nog maar net als eerste. Tłusty met een sublieme pass. Spârlea is nu in balbezit. Spârlea schiet op doel. Rauseo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Sacalaz Tm 1:0

5e minuut.
Trung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wultański met een sublieme pass. Daar is Spârlea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spârlea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Wultański is nu in balbezit. Wultański passt de bal met de wreef. Tłusty bereikt de bal nog maar net als eerste. Tłusty schiet op doel. Rauseo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Sacalaz Tm 2:0

11e minuut.
Trung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Wultański de bal. Wultański speelt de bal door. Tłusty is nu in balbezit. Tłusty haalt uit met een fantastische trap. Rauseo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wultański rent richting de bal. Wultański geeft een hoge lob. Spârlea krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Trung rent richting de bal. Trung speelt de bal door. Tłusty met een sublieme pass. Spârlea is nu in balbezit. Spârlea schiet op doel. Rauseo bokst de bal weg. Tłusty bereikt de bal nog maar net als eerste. Tłusty draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Trung met de inworp. Wultański geeft een hoge lob. Rauseo probeert naar een medespeler te passen. Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung draait met de bal, schiet en ... Rauseo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tłusty bereikt de bal nog maar net als eerste. Tłusty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Sacalaz Tm 3:0

17e minuut.
Trung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wultański rent richting de bal. Wultański met een sublieme pass. Kyselica heeft problemen om de bal te vangen. Kyselica draait met de bal, schiet en ... Rauseo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Inworp. Trung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wultański speelt de bal door. Spârlea rent richting de bal. Spârlea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Sacalaz Tm 4:0

20e minuut.
Wultański is nu in balbezit. Wultański speelt de bal door. Novarese met een sublieme pass. Spârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Spârlea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pokos geeft een hoge lob. Inworp. Trung met een snelle inworp. Wultański rent richting de bal. Wultański geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kyselica probeert naar een medespeler te passen. Mirqasimov is nu in balbezit. Kyselica speelt de bal door. Spârlea rent richting de bal. Spârlea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Sacalaz Tm 5:0

26e minuut.
Kámen met een sublieme pass. Kyselica is nu in balbezit. Kyselica met een sublieme pass. Spârlea rent richting de bal. Spârlea haalt uit met een fantastische trap. Rauseo bokst de bal weg.

30e minuut.
Novarese is nu in balbezit. Novarese met een sublieme pass. Kyselica met een sublieme pass. Tłusty heeft problemen om de bal te vangen. Tłusty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Sacalaz Tm 6:0

32e minuut.
Trung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wultański heeft problemen om de bal te vangen. Wultański probeert naar een medespeler te passen. Spârlea is nu in balbezit. Spârlea schiet op doel. Rauseo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tłusty is nu in balbezit. Tłusty haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Sacalaz Tm 7:0

34e minuut.
Wultański probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mirqasimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirqasimov probeert naar een medespeler te passen. Spârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Spârlea draait met de bal, schiet en ... Rauseo bokst de bal weg.

36e minuut.
Wultański is nu in balbezit. Wultański passt de bal in één keer door. Tłusty is nu in balbezit. Tłusty schiet op doel. Rauseo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tłusty bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba rent richting de bal. Kyselica verovert de bal door een tackle van achteren. Kyselica schiet op doel. Rauseo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Mirqasimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirqasimov probeert naar een medespeler te passen. Kyselica probeert naar een medespeler te passen. Spârlea is nu in balbezit. Spârlea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Tłusty de bal. Tłusty probeert naar een medespeler te passen. Spârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Spârlea schiet op doel. Rauseo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Sacalaz Tm 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recolta T. Vladimirescu 7%, Sacalaz Tm 93%.
Recolta T. Vladimirescu - Sacalaz Tm 8:0

46e minuut.
Inworp. Trung met de inworp. Wultański met een sublieme pass. Tłusty is nu in balbezit. Tłusty draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Sacalaz Tm 9:0

49e minuut.
Wultański rent richting de bal. Wultański passt de bal met de wreef. Spârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Spârlea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Sacalaz Tm 10:0

54e minuut.
Marcão met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trung met een snelle inworp. Wultański rent richting de bal. Wultański geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Rauseo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Wultański is nu in balbezit. Wultański passt de bal zonder na te denken. Spârlea is nu in balbezit. Spârlea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Sacalaz Tm 11:0

62e minuut.
Trung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wultański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wultański passt de bal in één keer door. Spârlea rent richting de bal. Spârlea haalt uit met een fantastische trap. Rauseo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tłusty bereikt de bal nog maar net als eerste. Tłusty schiet op doel. Rauseo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Sacalaz Tm 12:0

68e minuut.
Trung met een snelle inworp. Wultański met een sublieme pass. Tłusty bereikt de bal nog maar net als eerste. Tłusty schiet op doel. Rauseo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Sacalaz Tm 13:0

72e minuut.
Pielorz met een harde bal richting middenveld. Juraule bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Trung zijn tegenspeler op de grond. Juraule wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Juraule kan niet meer verder spelen. Titirică komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Marcão rent richting de bal. Marcão geeft een lange en hoge pass. Novarese probeert naar een medespeler te passen. Spârlea is nu in balbezit. Spârlea draait met de bal, schiet en ... Rauseo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Wultański rent richting de bal. Wultański passt de bal in één keer door. Kyselica rent richting de bal. Kyselica schiet op doel. Rauseo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Sacalaz Tm 14:0

76e minuut.
Trung rent richting de bal. Trung geeft een lange en hoge pass. Kyselica rent richting de bal. Kyselica draait met de bal, schiet en ... Rauseo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Sacalaz Tm 15:0

78e minuut.
Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba verovert de bal door een tackle van achteren. Novarese speelt de bal door. Tłusty is nu in balbezit. Tłusty draait met de bal, schiet en ... Rauseo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tłusty bereikt de bal nog maar net als eerste. Tłusty geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Sacalaz Tm 16:0

82e minuut.
Inworp. Trung met een snelle inworp. Wultański met een sublieme pass. Tłusty is nu in balbezit. Tłusty haalt uit met een fantastische trap. Rauseo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tłusty bereikt de bal nog maar net als eerste. Tłusty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Sacalaz Tm 17:0

86e minuut.
Gökoğlu kopt de bal weg. Wultański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wultański passt de bal in één keer door. Tłusty bereikt de bal nog maar net als eerste. Tłusty geeft de bal voor. Rauseo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trung zal de hoekschop nemen. Tłusty is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tłusty zal de hoekschop nemen. Spârlea krijgt zijn hoofd ertegen. Rauseo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Wultański is nu in balbezit. Wultański passt de bal zonder na te denken. Spârlea rent richting de bal. Spârlea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Sacalaz Tm 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recolta T. Vladimirescu 5%, Sacalaz Tm 95%.
Recolta T. Vladimirescu - Sacalaz Tm 18:0